Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και επίσημα στον Ολυμπιακό ο Ζερδεβάς! (pic)

Και επίσημα στον Ολυμπιακό ο Ζερδεβάς! (pic)
Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 - 17:50

Οριστικά στον Ολυμπιακό ο Μάνος Ζερδεβάς! Με την απόκτηση του διεθνούς γκολκίπερ να ανακοινώνεται επίσημα από τον Θρύλο.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης απέδειξαν ξανά, ότι ντύνουν στα κόκκινα ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά! Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, έκαναν δικό τους ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού πόλο. Τον κορυφαίο τερματοφύλακα της νέας γενιάς, ο οποίος αγωνιζόταν στην Βουλιαγμένη ως το περασμένο καλοκαίρι.

Όπως είχαμε γράψει και στο gavros.gr, o 21χρονος γκολκίπερ ήταν σε δικαστική «διαμάχη» με τον ΝΟΒ από το καλοκαίρι, όταν είχε καταθέσει προσφυγεί για να αποχωρήσει. Και δικαιώθηκε την περασμένη Παρασκευή (12/4) από το ΑΣΕΑΔ. Έτσι, υπέγραψε στην κορυφαία ελληνική ομάδα, κάτι που ήθελε πάρα πολύ!

Να σημειωθεί, ότι ο Ζερδεβάς έκανε καθημερινά προπονήσεις με τον Θρύλο από τις πρώτες μέρες της σεζόν.

Αναλυτικά, η επίσημη ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού αναφέρει: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μανώλη Ζερδεβά. Ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το σύλλογο μας και έχει τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας των Πρωταθλητών Ευρώπης».

Διαβάστε επίσης

Αναχωρούν για την Ισπανία

Αναχωρούν για την Ισπανία

Την Τετάρτη θα ταξιδέψουν οι «ερυθρόλευκες» για τη Βαρκελώνη, όπου το διήμερο (19-20/4) είναι στο Σαμπαντέλ το Final-4 της LEN Euroleague.