Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πρώτη» στην Piscines Carles Ibars (pics)

«Πρώτη» στην Piscines Carles Ibars (pics)
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 - 23:52

Στην Ισπανία βρίσκεται από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης η αποστολή του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» έφτασαν στο Σαμπαντέλ μέσω Βαρκελώνης. Λίγο αργότερα έκαναν την πρώτη τους προπόνηση επί ισπανικού εδάφους στην Piscines Carles Ibars.

Οι κοπέλες του Χάρη Παυλίδη πλέον κινούνται σε ρυθμούς Final-4 και πιο συγκεκριμένα του ημιτελικού της Παρασκευής (19/4, 12:30) όταν και θα αντιμετωπίσουν τη Βουλιαγμένη στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης. Το ευχάριστο για τον Έλληνα τεχνικό του Ολυμπιακού είναι πώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, με εξαίρεση την απουσία της Χρυσής Διαμαντοπούλου, αλλά είναι κάτι που ισχύει εδώ και καιρό.

Την Πέμπτη οι «ερυθρόλευκες» θα προπονηθούν το πρωί, ενώ το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου για το Final-4 που θα διεξαχθεί το διήμερο 19-20 Απριλίου στο Σαμπαντέλ με τη διοργανώτρια ομάδα και την Πάντοβα να συμπληρώνουν την τετράδα.

Πηγή φωτογραφιών: olympiacossfp.gr

Διαβάστε επίσης

«Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί»

«Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί»

Ο τεχνικός της Σαμπαντέλ, Νταβίντ Πάλμα, δίνει περισσότερες πιθανότητες στις «ερυθρόλευκες» να περάσουν στον τελικό από τον ελληνικό «εμφύλιο».