Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί»

«Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί»
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 - 01:40

Την Παρασκευή διεξάγονται στο Σαμπαντέλ οι δύο ημιτελικοί του Final-4 της LEN Euroleague. Πρώτα το ματς Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη και μετά το Σαμπαντέλ-Πάντοβα. Ο Νταβίντ Πάλμα μίλησε στα ισπανικά ΜΜΕ για τη διοργάνωση.

Ο τεχνικός της Σαμπαντέλ σχολίασε αρχικά πως «είμαστε πολύ φιλόδοξοι να πάμε στον τελικό και να κατακτήσουμε ξανά το κύπελλο, στο... σπίτι μας. Πέρσι κάναμε λάθη στην αρχή του τελικού και το πληρώσαμε. Κάθε ομάδα μπορεί να σου βάλει δύσκολα, εάν δεν είσαι αποτελεσματικός».

Σχετικά με την Πάντοβα, εξήγησε ο προπονητής της ισπανικής ομάδας: «Η Πάνταβο είναι μια ομάδα που παίζει με μεγάλη αφοσίωση στην άμυνα, παρότι στο ρόστερ της δεν έχει πολίστριες της πρώτης γραμμής σε παγκόσμιο επίπεδο».

Όσον αφορά στον ελληνικό «εμφύλιο», ο Νταβίντ Πάλμα σχολίασε: «Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, αν και θα τους λείψει η βασική τους τερματοφύλακας», ενώ για τη Βουλιαγμένη συμπλήρωσε: «είναι μια ομάδα που δεν έχει βαρύ... πυροβολικό, ούτε μεγάλο προϋπολογισμό, αλλά έχουν έρθει για να απολαύσουν τη συμμετοχή τους».

Ο προπονητής της Σαμπαντέλ κατέληξε: «Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, όχι μόνο για το ματς με την Πάντοβα, αλλά και για να αντιμετωπίσουμε τις ελληνικές ομάδες».

Διαβάστε επίσης