Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πανέτοιμα τα κορίτσια του Θρύλου! (pics)

Πανέτοιμα τα κορίτσια του Θρύλου! (pics)
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 - 22:42

Πανέτοιμη για τον ημιτελικό του Final-4 της LEN Euroleague, την Παρασκευή (19/4) στο Σαμπαντέλ, με αντίπαλο την Βουλιαγμένη, είναι η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτισσες, που βρίσκονται από την Τετάρτη (17/4) στη Ισπανία, ολοκλήρωσαν χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία τους την Πέμπτη (18/4) το βράδυ. Με τον προπονητή του Θρύλου, Χάρη Παυλίδη, να αναλύει αρχικά τον ΝΟΒ μέσω βίντεο και έπειτα, να ακολουθεί η προπόνηση των αθλητριών του στο «Piscines Carles Ibars».

Μοναδικός στόχος των «ερυθρόλευκων» να πάρουν το «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό του θεσμού. Εκεί, όπου αν τα καταφέρουν, θα αντιμετωπίσουν μία εκ των Σαμπαντέλ και Πάντοβα.

Να σημειωθεί, ότι την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι Ελευθερία Πλευρίτου, Μόνικα Έγκενς, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Κίσα Γκόφερς, Βασιλική Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη,Ιωάννα Σταματοπούλου, Χάνα Μπάγκλινγκ, Σταυρούλα Δουρέκα και Χρυσή Διαμαντοπούλου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού εν όψει του ημιτελικού του Final-4 της Ευρωλίγκας ????⚪ #osfp #Olympiacos #OlympiacosSFP #Waterpolo #WaterpoloWomen #F4Sabadell2019 #LENEuroleagueWomen #Pallanuoto

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Διαβάστε επίσης

Θρύλος σε όλη την Ευρώπη!

Θρύλος σε όλη την Ευρώπη!

Πιστή στο ευρωπαϊκό της ραντεβού, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού θα δώσει το «παρών» για 14η φορά σε τελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης!