Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αφεντικό στους «εμφύλιους»

Αφεντικό στους «εμφύλιους»
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 - 10:24

Το σημερινό (12:30) ματς που δίνουν τα κορίτσια του Ολυμπιακού με τα αντίστοιχα της Βουλιαγμένης είναι ο τέταρτος «εμφύλιος» για τις «ερυθρόλευκες» στην Ευρώπη. Εκεί όπου η γυναικεία ομάδα πόλο του Θρύλου μετρά το απόλυτο.

Τρία ματς, τρεις νίκες και μάλιστα, οι δύο είναι με αντίπαλο την Βουλιαγμένη. Με την υποσημείωση πώς ήταν ματς για προκριματικό όμιλο της LEN Euroleague. Πρώτη φορά οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν σε ένα Final-4.

Ο πρώτος «εμφύλιος» για τον Ολυμπιακό ήταν το 2007 στο Ζάγκρεμπ, στα προημιτελικά του LEN Trophy, όταν και νίκησε 8-0 τη ΝΕ Πατρών. Εν συνεχεία, το 2015 στο Παπαστράτειο, επικράτησε 9-5 του ΝΟΒ στον προκριματικό όμιλο της Euroleague, ενώ κάτι ανάλογο έγινε και ένα χρόνο αργότερα.

Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και το 2016 στο προκριματικό όμιλο που έγινε στην Πορτογαλία, στο Πόρτο, με τις «ερυθρόλευκες» νικήτριες με 13-8 κόντρα στον ΝΟΒ.

Διαβάστε επίσης

Βουλιαγμένη - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live

Βουλιαγμένη - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού αντιμετωπίζουν τη Βουλιαγμένη, στον πρώτο ημιτελικό του Final-4 της LEN Euroleague. Live στις 12:30 στο gavros.gr/ΕΡΤSportsHD.