Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Το θέλαμε πολύ, θα τα δώσουμε όλα για την κορυφή»

«Το θέλαμε πολύ, θα τα δώσουμε όλα για την κορυφή»
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 - 14:56

Από τις πρωταγωνίστριες της νίκης κόντρα στη Βουλιαγμένη με 8-7 και της πρόκρισης της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού στον τελικό της Ευρωλίγκας ήταν η Άλκηστης Αβραμίδου.

Η διεθνής παίκτρια του Θρύλου πέτυχε τέσσερα τέρματα στον ημιτελικό στο Σαμπαντέλ και μετά το τέλος της αναμέτρησης στις δηλώσεις της τόνισε ότι όλες οι κοπέλες ήθελαν πολύ αυτή τη νίκη, ενώ ανάφερε ότι πλέον όλες θα δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν για να φτάσουν στην κορυφή της Ευρώπης.

Αναλυτικά:

«Το θέλαμε πάρα πολύ. Όλη η ομάδα έδωσε ότι είχε και δεν είχε. Άλλες πονάμε λιγότερο, άλλες περισσότερο, το θέμα όμως είναι ότι μπήκαμε μέσα, τα δώσαμε όλα και παίξαμε η μια για την άλλη. Όλη τη χρονιά κάνουμε προπόνηση για αυτά τα δυο παιχνίδια.

Για μένα ήταν αδιανόητο ότι θα έχανα και δεν θα αγωνιζόμουν σε κάποιο από τα δυο. Προσπάθησα να βοηθήσω όσο πιο πολύ μπορούσα την ομάδα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και πάμε για τον τελικό. Ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι και θα τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε ξανά στην κορυφή».

Διαβάστε επίσης

Με Σαμπαντέλ στον τελικό

Με Σαμπαντέλ στον τελικό

Η ισπανική ομάδα επικράτησε άνετα με 8-5 της Πάντοβα και θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ματς τίτλου της LEN Euroleague.

Μια ζωή προκλητική η Καμμένου!

Μια ζωή προκλητική η Καμμένου!

Σε ένα ακόμα ματς δεν άντεξε να φύγει ηττημένη από τον Ολυμπιακό και δημιούργησε ένταση από το πουθενά, μετά το φινάλε του ημιτελικού.

Τη «βούλιαξε» ξανά και τώρα ευρωπαϊκό!

Τη «βούλιαξε» ξανά και τώρα ευρωπαϊκό!

Οι κοπέλες του Ολυμπιακού συνέχισαν την παράδοση στην Ευρώπη. Νίκησαν ξανά τη Βουλιαγμένη, 8-7 στον ημιτελικό στο Σαμπαντέλ και το Σάββατο (14:15) πάνε για να σηκώσουν την LEN Euroleague.