Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ψυχάρες! (vid)

Ψυχάρες! (vid)
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 - 18:18

Μία ακόμα ευρωπαϊκή κούπα θα διεκδικήσει το Σάββατο (20/4) η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Και αυτό, διότι προκρίθηκε πανάξια στον τελικό του Final-4 της LEN Euroleague!

Τα κορίτσια του Θρύλου «βούλιαξαν» ξανά την Βουλιαγμένη, αυτή τη φορά στο Σαμπαντέλ, στον ημιτελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, κερδίζοντας με 8-7.

Οι Πειραιώτισσες κατέθεσαν και την ψυχή τους στην «Piscines Carles Ibars», πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και κυριάρχησαν απόλυτα κόντρα στον ΝΟΒ. Κάτι που μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο, στα καλύτερα στιγμιότυπα του ημιτελικού…

Διαβάστε επίσης

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε ακόμη έναν ευρωπαϊκό τελικό, μετά τη σπουδαία πρόκριση της γυναικείας ομάδας πόλο του Θρύλου κόντρα στην Βουλιαγμένη, τον 8ο για το συγκεκριμένο τμήμα και τον 34ο συνολικά στην ιστορία των Πειραιωτών!

Και την κούπα ξανά, φέρτε στον Πειραιά!

Και την κούπα ξανά, φέρτε στον Πειραιά!

Μόνο περηφάνια για τα θρυλικά κορίτσια της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, τα οποία το Σάββατο (20/4, 14:15) θα παλέψουν στην Ισπανία με την Σαμπαντέλ, για το τέταρτο ευρωπαϊκό τους τρόπαιο!