Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να το κάνει ξανά, όπως πριν από εννιά χρόνια!

Να το κάνει ξανά, όπως πριν από εννιά χρόνια!
Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 - 01:05

Την Σαμπαντέλ θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (20/4) η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού στον τελικό του Final-4 της LEN Euroleague, στην Ισπανία. Με μοναδικό στόχο, φυσικά, τη νίκη και την κατάκτηση του τέταρτο ευρωπαϊκού της τροπαίου.

Οι Πειραιώτισσες δεν θα έχουν εύκολο έργο. Όχι μόνο επειδή θα αγωνιστούν στην έδρα της Σαμπαντέλ, αλλά επειδή η ισπανική ομάδα πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του ευρωπαϊκού πόλο, διαχρονικά.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι η Σαμπαντέλ δεν έχει ηττηθεί ποτέ στην έδρα της τα τελευταία εννέα χρόνια. Και συγκεκριμένα, από το 2010. Τότε, όμως, οι Ισπανίδες είχαν χάσει από τον Θρύλο! Οι «ερυθρόλευκες» είχαν νικήσει με 14-13, στον πρώτο προημιτελικό της LEN Euroleague.

Και αυτό θέλουν να κάνουν και το Σάββατο, στον μεγάλο τελικό, τα κορίτσια του Θρύλου!

Διαβάστε επίσης

Και την κούπα ξανά, φέρτε στον Πειραιά!

Και την κούπα ξανά, φέρτε στον Πειραιά!

Μόνο περηφάνια για τα θρυλικά κορίτσια της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, τα οποία το Σάββατο (20/4, 14:15) θα παλέψουν στην Ισπανία με την Σαμπαντέλ, για το τέταρτο ευρωπαϊκό τους τρόπαιο!

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε ακόμη έναν ευρωπαϊκό τελικό, μετά τη σπουδαία πρόκριση της γυναικείας ομάδας πόλο του Θρύλου κόντρα στην Βουλιαγμένη, τον 8ο για το συγκεκριμένο τμήμα και τον 34ο συνολικά στην ιστορία των Πειραιωτών!