Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι αποβολές 5-1 για την Σαμπαντέλ στο α’ ημίχρονο!

Οι αποβολές 5-1 για την Σαμπαντέλ στο α’ ημίχρονο!
Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 - 14:40

Τρομερά πράγματα στον τελικό της LEN Euroleague, όσον αφορά στο πρώτο ημίχρονο. Οι δύο διαιτητές, η Γερμανίδα Μάους και ο Ρώσος Ναούμοφ σφύριζαν με εντελώς διαφορετικά κριτήρια στα πρώτα δύο οκτάλεπτα.

Σε ένα ματς ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, που διεκδικούν τον τίτλο, οι κερδισμένες αποβολές είναι 5 για την ισπανική ομάδα και μόλις μια για τις «ερυθρόλευκες». Με το σκορ ισόπαλο 6-6 μετά από 16 λεπτά και την Σαμπαντέλ να έχει 3 από τα 6 γκολ στον παίκτη παραπάνω, είναι σημαντικός παράγοντας.

Με μεγάλη ευκολία καταλόγιζαν τις αποβολές εις βάρος του Θρύλου, την ώρα που για να δώσουν τη μια υπέρ του Ολυμπιακού έγινε κανονική «μάχη». Και μόλις μια φορά μέσα σε δύο οκτάλεπτα.

Διαβάστε επίσης

Πρωταθλήτριες Ευρώπης στις καρδιές μας!

Πρωταθλήτριες Ευρώπης στις καρδιές μας!

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αλλά δεν μπορούσαν να νικήσουν τη διαιτησία και ηττήθηκαν τελικά 13-11 από την Σαμπαντέλ που κέρδισε 12 αποβολές, ενώ οι «ερυθρόλευκες» μόλις 4!

«Μόνο περηφάνεια» (pic)

«Μόνο περηφάνεια» (pic)

Το μήνυμα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για την συμμετοχή της γυναικείας ομάδας πόλο του Θρύλου σε έναν ακόμα ευρωπαϊκό τελικό.