Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Με τέτοιο... χέρι βοηθείας, πώς να μην νικήσει η Σαμπαντέλ!

Με τέτοιο... χέρι βοηθείας, πώς να μην νικήσει η Σαμπαντέλ!
Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 - 16:14

Αυτή τη φορά «ξεπέρασαν» κάθε προηγούμενο. Η LEN και οι διαιτητές για την Σαμπαντέλ. Αυτό που έγινε στον σημερινό τελικό δεν είχε προηγούμενο. Ούτε τα προσχήματα δεν κράτησαν αυτή τη φορά. Στη μια ομάδα, τον Ολυμπιακό, χρέωσαν 11 αποβολές, στην άλλη -την Σαμπντέλ- μόλις 5 εκ των οποίων τα δύο ήταν πέναλτι και δεν μπορούσαν να μην τα υποδείξουν! Αλλά στα 32 λεπτά του ματς που έγινε στην ισπανική πόλη, η Γερμανίδα Μάους και ο Ρώσος Ναούμοφ έδωσαν ρεσιτάλ.

Ειδικά στο τελευταίο οκτάλεπτο που κρίθηκαν όλα, σε κάθε επίθεση για την Σαμπαντέλ, αποβολή και πάλι με παίκτη παραπάνω. Έγινε τόσες φορές που χάθηκε το μέτρημα. Η λέξη ισονομία χάθηκε εντελώς. Αλλά δεν είχε και σταματημό. Όλες οι αθλήτριες του Ολυμπιακού που είναι αμυντικοί ήταν χρεωμένες από νωρίς με δύο ποινές, ενώ και να ήθελαν να παίξουν καλή άμυνα, δεν τους το επέτρεπαν!

Οι «ερυθρόλευκες» πάλεψαν μέσα στην έδρα του αντιπάλου, έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν, αλλά δεν είναι εφικτό για μια ομάδα να νικήσει, όσο καλή κι αν είναι, όχι 7 αντιπάλους μέσα στην πισίνα αλλά 9! Το πιο ενδιαφέρον στατιστικό είναι πώς η Σαμπαντέλ έχει φιλοξενήσει 4 ευρωπαϊκούς τελικούς και τους έχει κερδίσει όλες.

Είναι κι αυτό κάτι που θα πρέπει να απασχολήσει λίγο την LEN. Το γεγονός δηλαδή πώς δεν επιτρέπεται στον φιλοξενούμενο να διεκδικήσει επί ίσοις όροις τον τίτλο!

Διαβάστε επίσης

«Μόνο περηφάνεια» (pic)

«Μόνο περηφάνεια» (pic)

Το μήνυμα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για την συμμετοχή της γυναικείας ομάδας πόλο του Θρύλου σε έναν ακόμα ευρωπαϊκό τελικό.

Πρωταθλήτριες Ευρώπης στις καρδιές μας!

Πρωταθλήτριες Ευρώπης στις καρδιές μας!

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αλλά δεν μπορούσαν να νικήσουν τη διαιτησία και ηττήθηκαν τελικά 13-11 από την Σαμπαντέλ που κέρδισε 12 αποβολές, ενώ οι «ερυθρόλευκες» μόλις 4!