Ντουντούκα
Μόνο εμείς μέσα σε όλους τους στόχους μας!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Ευχαριστούμε τους προέδρους μας, Βαγγέλη Μαρινάκη και Μιχάλη Κουντούρη»

«Ευχαριστούμε τους προέδρους μας, Βαγγέλη Μαρινάκη και Μιχάλη Κουντούρη»
Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 - 17:59

Την απόφαση της να αποσυρθεί από την ενεργό δράση ύστερα από 12 επιτυχημένα χρόνια ανακοίνωσε έμμεσα η Φιλιώ Μανωλιουδάκη.

Η αρχηγός του Ολυμπιακού μιλώντας μετά από την ήττα στον τελικό από τη Σαμπαντέλ ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Μιχάλη Κουντούρη για την στήριξη που παρέχουν στην ομάδα, ενώ τόνισε ότι αυτό ήταν το τελευταίο της Final-4.

Η Φιλιώ και τι δεν έχει κατακτήσει με το σκουφάκι του Ολυμπιακού. Συμμετείχε με τον Ολυμπιακό στο 6ο της Final-4 της Ευρωλίγκας, ενώ το έχει κερδίσει ως αρχηγός το 2015 στον Πειραιά ενώ έχει στο παλμαρέ της και ένα Λεν Τρόφι και ένα Σούπερ Καπ Ευρώπης.

Στην Ελλάδα έχει κατακτήσει 7 πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο και θέλει σε λίγες εβδομάδες να κερδίσει το πρωτάθλημα και να φύγει ... κουπάτη!

Αναλυτικά:

«Ήρθαμε εδώ με ένα όνειρο. Ήμασταν πολύ κοντά. Παίξαμε πολύ καλά για τρία οκτάλεπτα, αλλά αυτά έχει ο αθλητισμός και κοιτάμε το αύριο. Σίγουρα για εμένα θα ήταν λίγο πιο ιδιαίτερο μιας και ήταν το τελευταίο μου Final-4. Αυτό όμως δεν έχει σημασία, οι αναμνήσεις μένουν.

Μέσα από τις ήττες βγαίνουμε πιο δυνατοί, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Όσοι είδαν τον αγώνα μπορούν να καταλάβουν ότι παίξαμε σε μια έδρα που ήταν έδρα σήμερα. Ευχαριστούμε τους Προέδρους μας, Βαγγέλη Μαρινάκη και Μιχάλη Κουντούρη που είναι πάντα στο πλευρό μας. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να βρισκόμαστε εδώ.

Είμαστε στην ελίτ της Ευρώπης, τόσα χρόνια, χάρη στην διοικητική και οικονομική σταθερότητα που μας προσφέρουν, παρέχοντας μας ότι χρειαστούμε. Τα λόγια είναι λίγα για να τους ευχαριστήσουμε. Συνεχίζουμε για τις επόμενες επιτυχίες του συλλόγου μας».

Διαβάστε επίσης