Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με… άρωμα LEN Euroleague η «Μεγάλη μου Αγάπη» (pic)

Με… άρωμα LEN Euroleague η «Μεγάλη μου Αγάπη» (pic)
Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 - 08:30

Μία ακόμα Δευτέρα (22/4), μία ακόμα «Μεγάλη μου Αγάπη». Και, μάλιστα, με… άρωμα LEN Euroleague!

Στο στούντιο της εκπομπής του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού θα βρίσκονται οι Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου και Αλεξάνδρα Ασημάκη. Τα κορίτσια του Θρύλου, δηλαδή, που κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Επίσης, ρεπορτάζ από όλες τις ομάδες του «ερυθρόλευκου» Ερασιτέχνη και νέα από τις ακαδημίες για δύο ώρες (15:00-17:00).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η «Μεγάλη μου αγάπη» τη Δευτέρα 22 Απριλίου και για δύο ώρες (15:00 – 17:00) θα σας μεταφέρει τον παλμό του κορυφαίου πολυαθλητικού συλλόγου της Ευρώπης. Στο στούντιο θα βρίσκονται, οι αθλήτριες της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου και Αλεξάνδρα Ασημάκη! Επίσης, ρεπορτάζ από όλες τις ομάδες του Ολυμπιακού ΣΦΠ, νέα από τις Ακαδημίες και τα δικά σας μηνύματα από τα social media της εκπομπής...???? «Μεγάλη μου Αγάπη» 15:00 - 17:00 radio live στο Κανάλι 1 του Πειραιά (90,4 fm) ????????️???? & Live Streaming στο OSFPtv ????️????. #osfp #Olympiacos #OlympiacosSFP #megalimouagapi #kanaliena904 #osfpTV

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Διαβάστε επίσης

Μέσα και ο Ζερδεβάς

Μέσα και ο Ζερδεβάς

Ο διεθνής γκολκίπερ που αποκτήθηκε πρόσφατα από τον Ολυμπιακό στη διάθεση του Θοδωρή Βλάχου για το ματς με το Ανόβερο.