Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Μιχάλης Κουντούρης είναι πάντα δίπλα μας»

«Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Μιχάλης Κουντούρης είναι πάντα δίπλα μας»
Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 - 19:42

Στο στούντιο της εκπομπής του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού «Μεγάλη μου Αγάπη» βρέθηκε καλεσμένη η Άλκηστη Αβραμίδου.

Η διεθνής πολίστρια του Θρύλου, στις δηλώσεις της αναφέρθηκε στην πίστη που έχουν ομάδα ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, όπως επίσης και στο μέλλον που υπάρχει στις «ερυθρόλευκες».

Αναλυτικά η Άλκηστης Αβραμίδου μίλησε:

Για τον τελικό: «Το δύσκολο είναι να μείνεις στην κορυφή. Θεωρώ βέβαια εξίσου δύσκολο να φτάσεις και σε αυτό. Έχουμε την ποιότητα σαν ομάδα και αυτό φαίνεται από τις συνεχείς παρουσίες σε τελικούς. Όλοι, εκτός από τους διαιτητές, μας σέβονται και μας υπολογίζουν. Η Σαμπαντέλ μας φοβόταν πάρα πολύ. Για τέσσερα λεπτά δεν ήμασταν η ομάδα που ήμασταν τα προηγούμενα τρισίμιση οκτάλεπτα και χάσαμε. Σοκαριστήκαμε όλοι με την εξέλιξη αυτή, που ήταν η χειρότερη που θα μπορούσε να είναι. Δεν μπορεί να υπάρχει απογοήτευση από την προσπάθεια».

Για τη στήριξη της διοίκησης: «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Μιχάλης Κουντούρης πιστεύουν σε εμάς και είναι πάντα δίπλα μας. Μας προσφέρουν τα πάντα και συνεχίζουν να χρίζουν πράγματα για εμάς».

Για το μέλλον της ομάδας: «Χαιρόμαστε να δώσουμε κάτι στα μικρά κορίτσια ώστε να μας ξεπεράσουν και να γίνουν καλύτερες από εμάς. Πρώτα είσαι καλός αθλητής και μετά γίνεσαι καλός πρωταθλητής».

Διαβάστε επίσης

Μέσα και ο Ζερδεβάς

Μέσα και ο Ζερδεβάς

Ο διεθνής γκολκίπερ που αποκτήθηκε πρόσφατα από τον Ολυμπιακό στη διάθεση του Θοδωρή Βλάχου για το ματς με το Ανόβερο.