Ντουντούκα
Τα καλύτερα έρχονται...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Να επιβεβαιώσουμε την αγωνιστική μας άνοδο»

«Να επιβεβαιώσουμε την αγωνιστική μας άνοδο»
Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 - 16:49

Προτελευταίο ματς στον όμιλο για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν το Ανόβερο, τη Μεγάλη Τετάρτη στο Παπαστράτειο (24/4, 20:00). Με νίκη εξασφαλίζουν και μαθηματικά την πρόκριση για το Final-8. Αλλά θα χρειαστούν τον κόσμο τους και τη στήριξή του. Σε αυτό στάθηκε και ο Θοδωρής Βλάχος.

Ο τεχνικός των Πρωταθλητών Ευρώπης, μιλώντας για το αυριανό ματς, εξήγησε ότι: «Δυο στροφές πριν το τέλος του ομίλου και την πρόκριση μας στην τελική φάση του Ανόβερο, υποδεχόμαστε την ομώνυμη ομάδα και χρειαζόμαστε μόνο τη νίκη, ώστε να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παρουσία μας στις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες».

Με τον Έλληνα προπονητή να συμπληρώνει: «Έκτος των τριών βαθμών που χρειαζόμαστε στο παιχνίδι αυτό, θέλουμε να επιβεβαιώσουμε την αγωνιστική μας άνοδο με μια πολύ καλή εμφάνιση και, αν αυτή συνδυαστεί με το βροντερό “παρών” των φιλάθλων μας, θα είναι ένα παιχνίδι ένεση για τη μετέπειτα παρουσία μας στο Final-8, τον Ιούνιο».

Διαβάστε επίσης

«Με τον κόσμο μας για τη νίκη-πρόκριση»

«Με τον κόσμο μας για τη νίκη-πρόκριση»

Τι δήλωσε ο Μάνος Ζερδεβάς για το ματς της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού με το Ανόβερο, την Τετάρτη (25/4) στο Παπαστράτειο, για την 13η αγωνιστική του LEN Champions League…

Παντού κοντά η Θύρα 7 Ολλανδίας! (pic)

Παντού κοντά η Θύρα 7 Ολλανδίας! (pic)

Οι ΓΑΥΡΟΙ από την Ολλανδία βρέθηκαν στο Final-4 της LEN Euroleague στο Σαμπαντέλ, κάτι που θα κάνουν και στο Final-8 του LEN Champions League στο Ανόβερο, αν προκριθεί η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού…

Όλοι Παπαστράτειο

Όλοι Παπαστράτειο

Στο ματς με το Ανόβερο τη Μεγάλη Τετάρτη (24/4, 20:00) ο Ολυμπιακός με νίκη περνά στο Final-8 και θέλει τον κόσμο στο πλευρό του.