Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παντού κοντά η Θύρα 7 Ολλανδίας! (pic)

Παντού κοντά η Θύρα 7 Ολλανδίας! (pic)
Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 - 17:40

Το «παρών» στο Final-4 της LEN Euroleague, στο Σαμπαντέλ, έδωσε η Θύρα 7 Ολλανδίας, στηρίζοντας την προσπάθεια της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, όπως έκαναν γνωστό μέσα από τα social media, οι ΓΑΥΡΟΙ από την Ολλανδία θα βρεθούν και στο Final-8 του LEN Champions League, στο Ανόβερο, αν προκριθεί φυσικά η ομάδα πόλο Ανδρών του Θρύλου.

Παντού και πάντα κοντά η Θύρα 7 Ολλανδίας, η οποία ανάρτησε την παρακάτω φωτογραφία στο Facebook και έγραψε μεταξύ άλλων:

«Άλλη μια απίστευτη ιστορία Ολυμπιακης τρέλας τελείωσε και μπορεί να μην γυρίσαμε με την κούπα αλλά ομως γυρίσαμε γεμάτοι περηφάνια από την κατάθεση ψυχής της ομαδαρας μας… Αυτά τα παιδιά αξίζουν τα παντα και πάνω από όλα την αγάπη μας και την έμπρακτη στήριξη μας!

Όλοι μέλη, όλοι δίπλα σε αυτά τα παιδιά που δίνουν την ψυχή τους για τον Έφηβο μας!

Τους ερυθρόλευκους χαιρετισμούς στα αδέρφια από Ελλάδα, Ισπανία, Λονδίνο, Βέλγιο, Ελβετία και Λουξεμβούργο που κάναμε τρελοκομείο το Σαμπαντελ!

Μαγική στιγμή να βλέπεις γενιες Ολυμπιακων να έχουν την ίδια αγνή αγάπη και ατελείωτη αρρώστια για την ομάδα μας!

Αδέρφια ραντεβού στο Αννοβερο τον Ιούνιο...».

Διαβάστε επίσης

«Πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα»

«Πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα»

Ο προπονητής της Βερόνα Μάρκο Μπαλντινέτι, σε δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό στην αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του LEN Champions League.

«Με τον κόσμο μας για τη νίκη-πρόκριση»

«Με τον κόσμο μας για τη νίκη-πρόκριση»

Τι δήλωσε ο Μάνος Ζερδεβάς για το ματς της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού με το Ανόβερο, την Τετάρτη (25/4) στο Παπαστράτειο, για την 13η αγωνιστική του LEN Champions League…