Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τον κόσμο του για μια σημαντική νίκη

Με τον κόσμο του για μια σημαντική νίκη
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 - 11:13

Ώρα πρόκρισης για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμα Final-8, σε μια ακόμα τελική φάση του LEN Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» τη Μεγάλη Τετάρτη αντιμετωπίζουν το Ανόβερο στο κολυμβητήριο του Πειραιά. Live στις 20:00 στο gavros.gr.

Με νίκη κλειδώσουν την πρόκριση. Το ματς θέλει προσοχή γιατί η γερμανική ομάδα δεν έχει να χάσει κάτι, είναι η διοργανώτρια του Final-8 έχει ήδη περάσει και αυτό την κάνει πιο επικίνδυνη αντίπαλο. Το σίγουρο είναι ένα.

Έτσι λοιπόν ο κόσμος της ομάδας πρέπει να βρεθεί στο Παπαστράτειο ώστε να βοηθήσει την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου και στη συνέχεια να πανηγυρίσουν όλοι μαζί μια ακόμα πρόκριση σε τελική φάση του LEN Champions League.

Διαβάστε επίσης

«Πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα»

«Πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα»

Ο προπονητής της Βερόνα Μάρκο Μπαλντινέτι, σε δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό στην αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του LEN Champions League.

Παντού κοντά η Θύρα 7 Ολλανδίας! (pic)

Παντού κοντά η Θύρα 7 Ολλανδίας! (pic)

Οι ΓΑΥΡΟΙ από την Ολλανδία βρέθηκαν στο Final-4 της LEN Euroleague στο Σαμπαντέλ, κάτι που θα κάνουν και στο Final-8 του LEN Champions League στο Ανόβερο, αν προκριθεί η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού…