Ντουντούκα
Κωδικός: ΤΟΥΜΠΑ! Πάμε να τελειώνουμε με δαύτους...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Δύο αγωνιστικές που κρίνουν την κατάταξη

Δύο αγωνιστικές που κρίνουν την κατάταξη
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 - 12:37

Το Ανόβερο ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την Μεγάλη Τετάρτη για την προτελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του LEN Champions League. Με νίκη ο Θρύλος θα είναι και μαθηματικά στο Final-8 της διοργάνωσης, χωρίς όμως να έχει κλείσει οριστικά η θέση που θα πάρει στον όμιλο.

Και αυτό γιατί, προς το παρών είναι τρίτος, αλλά με δύο νίκες θα περάσει ως δεύτερος στην τελική φάση της διοργάνωσης. Πιο κάτω όμως γίνεται ένας πραγματικός... χαμός. Η Βερόνα που είναι αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση, αντιμετωπίζει τη Ζόλνοκ που είναι τέταρτη. Η νικήτρια ομάδα θα έχει το πλεονέκτημα για την πρόκριση, μιας και την τελευταία αγωνιστική, η Βερόνα έρχεται στον Πειραιά για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Έτσι αν η Ζόλνοκ κάνει δύο νίκες, θα είναι εκείνη η τρίτη ομάδα που θα πάρει την πρόκριση.

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ανόβερο 17-7 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ανόβερο 17-7 (Τελικό)

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει το Ανόβερο τη Μεγάλη Τετάρτη και με νίκη περνάει στο Final-8. Live στις 20:00 στο gavros.gr.

«Πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα»

«Πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα»

Ο προπονητής της Βερόνα Μάρκο Μπαλντινέτι, σε δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό στην αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του LEN Champions League.