Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η μεγάλη αντεπίθεση του Ολυμπιακού στον δεύτερο γύρο

Η μεγάλη αντεπίθεση του Ολυμπιακού στον δεύτερο γύρο
Κυριακή, 28 Απριλίου 2019 - 13:25
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Ο Ολυμπιακός την περασμένη εβδομάδα μετά την επιβλητική νίκη με 17-7 κόντρα στο Ανόβερο εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκρισή του στο Final-8 του LEN Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» κάνοντας έναν φανταστικό δεύτερο γύρο. Παρά το γεγονός ότι είχαν σκαμπανευάσματα στην απόδοσή τους, κράτησαν απόρθητο το κάστρο του Παπαστρατείου και έτσι πήραν την πρόκριση.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι πλέον ο Θρύλος διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης με παθητικό 93 τέρματα πίσω μόνο από τη Προ Ρέκο που έχει 85.

Παράλληλα με αυτή την πρόκριση, η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θα δώσει το «παρών» για τέταρτη διαδοχική χρονιά σε τελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του πόλο.

Την τελευταία αγωνιστική ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βερόνα (15/5), με την οποία ισοβαθμεί με 27 βαθμούς και στοχεύει στη νίκη που θα του δώσει τη δεύτερη θέση στον Β' όμιλο, ενώ στη συνέχεια θα περιμένει τον αντίπαλό του στα προημιτελικά ανάμεσα σε Μπαρτσελονέτα και Μπρέσια.

Διαβάστε επίσης

Αήττητη η Μπαρτσελονέτα

Αήττητη η Μπαρτσελονέτα

Η υποψήφια αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Final-8 του LEN Champions League πήρε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Ισπανίας.