Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέο… σόου από την Καμμένου

Νέο… σόου από την Καμμένου
Τρίτη, 7 Μαΐου 2019 - 20:48

Στο ίδιο έργο θεατές… Για ακόμη μία φορά η Αλεξία Καμμένου δεν άφησε απαρατήρητη την παρουσία της στο Παπαστράτειο.

Η προπονήτρια της γυναικείας ομάδας πόλο της Βουλιαγμένης δημιούργησε νέο… σόου μετά την ήττα με 9-8 από την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού.

Η Αλεξία Καμμένου διαμαρτυρήθηκε έντονα προς τους διαιτητές και στη γραμματεία της αναμέτρησης, δημιουργώντας για ακόμη μία φορά ένταση.

Πραγματικά δεν έχει υπάρξει ματς κόντρα στον Ολυμπιακό όπου να μην έχει προκαλέσει κάποιο τέτοιο επεισόδιο η προπονήτρια της Βουλιαγμένης.

Τι είχες Αλεξία..., τι είχα πάντα.

Διαβάστε επίσης

«Ακόμη καλύτεροι την Πέμπτη»

«Ακόμη καλύτεροι την Πέμπτη»

Ο Χάρης Παυλίδης τόνισε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να «καθαρίσει» πιο γρήγορα τον 1ο τελικό, ενώ επισήμανε ότι στο επόμενο ματς οι παίκτριές του θα παρουσιαστούν ακόμη καλύτερες.

«Έχουμε μεγαλύτερο βάθος πάγκου»

«Έχουμε μεγαλύτερο βάθος πάγκου»

Οι δηλώσεις της Άλκηστης Αβραμίδου, μετά τη νίκη (9-8) του Ολυμπιακού επί της Βουλιαγμένης στο Παπαστράτειο, για τον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος της Α1…

Με καρδιά Πρωταθλητή!

Με καρδιά Πρωταθλητή!

Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού νίκησε 9-8 την αντίστοιχη του ΝΟΒ στο Παπαστράτειο κι έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών. Εξαιρετική η άμυνα για τρία οκτάλεπτα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Βουλιαγμένη 9-8 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Βουλιαγμένη 9-8 (Τελικό)

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει στις 19:00 την Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο, στον πρώτο τελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Παρακολουθήστε σε Live streaming μέσα από το OSFP TV την εξέλιξη της αναμέτρησης.