Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έχουμε μεγαλύτερο βάθος πάγκου»

«Έχουμε μεγαλύτερο βάθος πάγκου»
Τρίτη, 7 Μαΐου 2019 - 21:55

To πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έκανε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Με τις Πειραιώτισσες να κερδίζουν (9-8) την Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο, για τον πρώτο τελικό της Α1.

Μετά το ματς, η Άλκηστη Αβραμίδου στάθηκε στην ανωτερότητα του Θρύλου απέναντι στον ΝΟΒ. Συγκεκριμένα, η περιφερειακή των «ερυθρόλευων» δήλωσε:

«Πραγματικά στο σημερινό παιχνίδι η λέξη τελικός τα λέει όλα. Είμαστε και οι δυο ομάδες, στις τέσσερις καλύτερες της Ευρώπης και αυτό φάνηκε και σήμερα. Φάνηκε η ποιότητα των παικτριών, το πόσο το θέλουν και το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ήμασταν σε κάποιες λεπτομέρειες καλύτερες, έχουμε μεγαλύτερο βάθος πάγκου και αυτό μας βοήθησε. Η σειρά θα είναι πολύ δύσκολη, γιαυτό τα κεφάλια κάτω και κοιτάμε ένα-ένα παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης

Στο Compact Cup o Ολυμπιακός! (pics)

Στο Compact Cup o Ολυμπιακός! (pics)

Στο 1ο Compact Cup Μίνι Κορασίδων, που θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας «Αντώνης Δημητρόπουλος» (17-19/5) θα συμμετάσχει ο Θρύλος…

«Ακόμη καλύτεροι την Πέμπτη»

«Ακόμη καλύτεροι την Πέμπτη»

Ο Χάρης Παυλίδης τόνισε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να «καθαρίσει» πιο γρήγορα τον 1ο τελικό, ενώ επισήμανε ότι στο επόμενο ματς οι παίκτριές του θα παρουσιαστούν ακόμη καλύτερες.

Νέο… σόου από την Καμμένου

Νέο… σόου από την Καμμένου

Η προπονήτρια της γυναικείας ομάδας πόλο της Βουλιαγμένης δημιούργησε ακόμη ένα επεισόδιο, μετά τη νέα της ήττα από την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού στην Βουλιαγμένη.