Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πανέτοιμες για το «διπλό» μέσα στο Λαιμό

Πανέτοιμες για το «διπλό» μέσα στο Λαιμό
Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019 - 15:33

Ο Ολυμπιακός αξιοποίησε την έδρα του, έκανε το 1-0 στη σειρά στο Παπαστράτειο και τώρα σειρά έχει το δεύτερο ματς, στο κολυμβητήριο του Λαιμού (9/5, 18:30). Εκεί όπου οι κοπέλες του Θρύλου θέλουν να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο, παίζοντας δυνατή άμυνα, για να φτάσουν στο 2-0 και να βρεθούν μια... ανάσα από τον τίτλο που θα είναι ο 6ος συνεχόμενος και 10ος συνολικά στην ιστορία του τμήματος.

Η άμυνα ήταν το «κλειδί» και έδωσε στον Ολυμπιακό τη δυνατότητα να επικρατήσει με 9-8 κόντρα στη Βουλιαγμένη. Τώρα σειρά έχει το δεύτερο ματς, στην έδρα του ΝΟΒ, όπου οι κοπέλες του Θρύλου θα εμφανιστούν με λιγότερο άγχος, θα παίξουν πιο μυαλωμένα και θα κάνουν ό,τι είναι απαραίτητο και αναγκαίο για τη νίκη.

Με μοναδική εξαίρεση την τραυματία Χρυσή Διαμαντοπούλου, όλες οι υπόλοιπες πολίστριες του Ολυμπιακού είναι στη διάθεση του Χάρη Παυλίδη. Στην αποστολή είναι οι Ελευθερία Πλευρίτου, Μόνικα Έγκενς, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Κίσα Γκόφερς, Βασιλική Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Χάνα Μπάγκλινγκ και Σταυρούλα Δουρέκα.

Διαβάστε επίσης

Στη «μάχη» των ημιτελικών ο Θρύλος!

Στη «μάχη» των ημιτελικών ο Θρύλος!

Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού υποδέχεται σήμερα, Τετάρτη (8/5, 19:30) τον Εθνικό στο Παπαστράτειο, με στόχο το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος της Α1…