Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το άγχος το ξεπέρασαν

Το άγχος το ξεπέρασαν
Πέμπτη, 9 Μαΐου 2019 - 10:04

Στο ξεκίνημα του πρώτου τελικού της Α1 πόλο Γυναικών ο Ολυμπιακός έδειξε να μπαίνει «μουδιασμένα» στο ματς με τη Βουλιαγμένη. Η εικόνα που είχαν οι «ερυθρόλευκες» στα πρώτα 8 λεπτά με τον ΝΟΒ δεν ήταν αντιπροσωπευτική για τον Ολυμπιακό. Τα πέντε γκολ που σημείωσε η ομάδα των νοτίων προαστίων ήταν πολλά, πάρα πολλά.

Δεν θα σταθεί κανείς στον ΝΟΒ ή στο αν μπορεί να σημειώσει τόσα γκολ. Θα σταθεί κανείς στην ουσία. Κι αυτή είναι πώς τα 5 γκολ σε ένα οκτάλεπτο είναι κάτι μη... αποδεκτό για τον Ολυμπιακό! Δεν μπορεί αυτή η ομάδα, που έχει ως «όπλο» την άμυνα, να δέχεται πέντε γκολ σε μια περίοδο, στον πρώτο τελικό.

Εν συνεχεία βρήκαν ρυθμό τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη και κατάφεραν να κρατήσουν τον ΝΟΒ στα τρία γκολ σε τρία οκτάλεπτα. Εκεί είδαμε την άμυνα του Θρύλου. Όσο περνούσε η ώρα τόσο μειώνονταν το άγχος. Κι αυτό είναι που μετράει περισσότερο.

Ότι οι «ερυθρόλευκες» νίκησαν έναν αστάθμητο παράγοντα, παρά τον αντίπαλο που είχαν στην πισίνα. Ο κόουτς του Ολυμπιακού το είπε. Πώς τώρα έφυγε το άγχος και η ομάδα θα είναι καλύτερη. Θα φανεί και απόψε στο Λαιμό.

Διαβάστε επίσης