Ντουντούκα
Η μπάλα επιστρέφει. Όχι και η... εξυγίανση, ας ελπίσουμε.
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Οι κληρώσεις των ομάδων της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας

Οι κληρώσεις των ομάδων της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας
Πέμπτη, 9 Μαΐου 2019 - 12:33

Συνεχίζονται οι αγώνες για την Ακαδημία πόλο του Ολυμπιακού και τις διάφορες ομάδες, ανά ηλικία, που έχουν οι «ερυθρόλευκοι». Σε αγόρια και κορίτσια, καθώς η σεζόν έχει μπει στην τελική ευθεία.

Στους Παίδες η τελική φάση θα γίνει το διάστημα 20-23 Ιουνίου. Ο Ολυμπιακός θα είναι στον πρώτο όμιλο με ΝΟ Πατρών, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΟΥΚ Βόλου. Οι Μίνι Παίδες στην 3η φάση, από 28 ως 30 Ιουνίου, θα αντιμετωπίσουν ΝΟ Χανίων, ΓΣ Ηλιούπολης, Πανιώνιο, ΑΟ Πλίτς Πλατς και Νηρέα Γέρακα. Με τις δύο πρώτες ομάδες να προκρίνονται.

Στις Νεάνιδες, για τη δεύτερη φάση (21-23 Ιουνίου) οι «ερυθρόλευκες» θα αναμετρηθούν με ΓΣ Ηλιούπολης, ΑΝΟ Γλυφάδας, Πανιώνιο και Νηρέα Χαλανδρίου. Όσον αφορά στις Μίνι Κορασίδες, στην τελική φάση που θα γίνει στην Αθήνα από 18 ως 21 Ιουλίου, θα αναμετρηθούν με ΝΟ Χανίων, Πανιώνιο, Εθνικό και ΓΣ Ηλιούπολης.

Διαβάστε επίσης

Χαμένη ευκαιρία στο Λαιμό!

Χαμένη ευκαιρία στο Λαιμό!

Νευρικότητα και αστοχία στοίχισαν στις κοπέλες του Ολυμπιακού στον δεύτερο τελικό. Ήττα 4-3 στη Βουλιαγμένη και το Σάββατο (11/5, 17:00) ο τρίτος τελικός στο Παπαστράτειο.

Το άγχος το ξεπέρασαν

Το άγχος το ξεπέρασαν

Είναι δεδομένο πώς όσο θα περνούν τα ματς τόσο οι «ερυθρόλευκες» θα εμφανίζονται καλύτερες...