Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χαμένη ευκαιρία στο Λαιμό!

Χαμένη ευκαιρία στο Λαιμό!
Πέμπτη, 9 Μαΐου 2019 - 20:03

Δεν τα κατάφεραν τα κορίτσια του Ολυμπιακού στον δεύτερο τελικό της Α1 Γυναικών, στο Λαιμό. Η νευρικότητα και η αστοχία ήταν τα στοιχεία που «πλήρωσαν» οι κοπέλες του Χάρη Παυλίδη με αποτέλεσμα να ηττηθούν με 4-3 και η σειρά να γίνει 1-1. Επόμενος τελικός το Σάββατο 11 Μαΐου στις 17:00, στο Παπαστράτειο.

Η ανάλυση του ματς...

Νευρικό το ξεκίνημα για τα κορίτσια του Ολυμπιακού στο δεύτερο τελικό. Οι κοπέλες του Θρύλου στο πρώτο οκτάλεπτο έκαναν αρκετά λάθη στην επίθεση. Δεν είχαν καθαρό μυαλό, δεν τελείωσαν τις φάσεις που δημιούργησαν και επέτρεψαν στον ΝΟΒ να φέρει το ματς στα μέτρα του. Αλλά η άμυνα ήταν αυτή που έπρεπε. Με το οκτάλεπτο να λήγει 2-1 για τη Βουλιαγμένη. Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι «ερυθρόλευκες» ήταν πολύ καλύτερες. Έπαιξαν σωστά, έβγαλαν αντίδραση και κατάφεραν να γυρίσουν το ματς. Ήταν το οκτάλεπτο που ο Ολυμπιακός αντέδρασε και με 2-1 ισοφάρισε σε 3-3 με το γκολ της Ασημάκη.

Στο τρίτο οκτάλεπτο οι δύο ομάδες έριξαν βάρος στην άμυνα. Πολλές χαμένες ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες με την Ελληνιάδη να σκοράρει στα μισά του τρίτου και να δίνει στον ΝΟΒ το προβάδισμα με 4-3. Από εκείνο το σημείο και μετά ο Ολυμπιακός είχε μεγάλο άγχος, χάνοντας πολλές ευκαρίες. Στην άμυνα ο Θρύλος κρατούσε το μηδέν, η Σταματοπούλου έκανε πολλές επεμβάσεις, αλλά η επίθεση ήταν αυτό που «πλήγωσε» τις κοπέλες του Ολυμπιακού. Συνεχόμενα δοκάρια, χαμένο πέναλτι της Ελευθερίας Πλευρίτου, 2:38 για το τέλος, και το ματς έληξε 4-3 για τη Βουλιαγμένη.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 1-2, 1-0, -.

Η διακύμανση:

1ο οκτάλεπτο: 1-0 Ελληνιάδη (περιφέρεια, 4:10), 1-1 Ελ. Πλευρίτου (πέναλτι, 2:09), 2-1 Ράνεϊ (περιφέρεια, 0:13)

2ο οκτάλεπτο: 2-2 Τσουκαλά (π/π, 6:18), 3-2 Κώτσια (περιφέρεια, 4:37), 3-3 Ασημάκη (φουνταριστό, 2:02),

3ο οκτάλεπτο: 4-3 Ελληνιάδη (περιφέρεια, 3:48)

4ο οκτάλεπτο: -

Βουλιαγμένη: Τζόνσον, Χαραλαμπίδη, Χυδηριώτη, Ελληνιάδη 2, Κοκκινάκη, Ξενάκη, Ειρ. Νίνου, Πάτρα, Κώτσια 1, Β. Διαμαντοπούλου, Ράνεϊ 1, Μαστρόκαλου, Κοτσιώνη, Π. Νίνου, Γιαννοπούλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σταματοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 1, Έγκενς, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου, Ασημάκη 1, Μ. Πλευρίτου, Μπάκλινγκ, Β. Πλευρίτου, Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη, Δουρέκα, Παπαναστασίου, Φουντωτού.

Διαβάστε επίσης