Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στο επόμενο θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει»

«Στο επόμενο θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει»
Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019 - 01:59

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού δεν τα κατάφερε στην έδρα της Βουλιαγμένης. Ο ΝΟΒ έκανε το 1-1 στη σειρά των τελικών και έτσι η σειρά επιστρέφει στο Παπαστράτειο.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο βοηθός προπονητή του Θρύλου, Νίκος Δεληγιάννης στις δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα του δεν βρήκε τις λύσεις επιθετικά, παρά το γεγονός ότι δέχθηκε μόλις τέσσερα τέρματα.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα παιχνίδι πολύ διαφορετικό σε σχέση με το πρώτο. Δεν είχαμε το ρυθμό που θα έπρεπε και ήρθε το τελικό αποτέλεσμα, στις λεπτομέρειες.

Δεν βρήκαμε επιθετικές λύσεις, παρόλο που δεχτήκαμε μόνο τέσσερα γκολ. Είναι θέμα ρυθμού και στο επόμενο παιχνίδι θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Έχουμε την ποιότητα σαν ομάδα και αυτό θα φανεί».

Διαβάστε επίσης

Καθαρό μυαλό και ηρεμία

Καθαρό μυαλό και ηρεμία

Πολλές χαμένες ευκαιρίες, δοκάρια στο δεύτερο τελικό. Οι «ερυθρόλευκες» ξέρουν τι πρέπει να κάνουν στον τρίτο τελικό, αύριο στο Παπαστράτειο.

Χαμένη ευκαιρία στο Λαιμό!

Χαμένη ευκαιρία στο Λαιμό!

Νευρικότητα και αστοχία στοίχισαν στις κοπέλες του Ολυμπιακού στον δεύτερο τελικό. Ήττα 4-3 στη Βουλιαγμένη και το Σάββατο (11/5, 17:00) ο τρίτος τελικός στο Παπαστράτειο.