Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παίρνει ξανά το προβάδισμα στο Παπαστράτειο...

Παίρνει ξανά το προβάδισμα στο Παπαστράτειο...
Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019 - 19:59

Στο Παπαστράτειο επιστρέφει η σειρά των τελικών της Α1 πόλο των Γυναικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη το Σάββατο Σάββατο (11/5), στις 17:00 (ERTPLAY 1).

Οι «ερυθρόλευκες» μετά την ισοφάριση της σειράς θέλουν να πάρουν ξανά το προβάδισμα και έτσι να θέλουν ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, πέρα από την δεδομένη απουσία της Χρυσής Διαμαντοπούλου, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Χάρη Παυλίδη, να υπολογίζει στις υπηρεσίες των υπόλοιπων αθλητριών.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι Ελευθερία Πλευρίτου, Μόνικα Έγκενς, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Κίσα Γκόφερς, Βασιλική Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Χάνα Μπάκλινγκ, Σταυρούλα Δουρέκα.

Διαβάστε επίσης

Εθνικός - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 6-19 (Τελικό)

Εθνικός - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 6-19 (Τελικό)

Η διακύμανση του δεύτερου ημιτελικού στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο με τον Θρύλο να θέλει τη νίκη και την πρόκριση στους τελικούς.

Καθαρό μυαλό και ηρεμία

Καθαρό μυαλό και ηρεμία

Πολλές χαμένες ευκαιρίες, δοκάρια στο δεύτερο τελικό. Οι «ερυθρόλευκες» ξέρουν τι πρέπει να κάνουν στον τρίτο τελικό, αύριο στο Παπαστράτειο.