Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εθνικός - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 6-19 (Τελικό)

Εθνικός - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 6-19 (Τελικό)
Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019 - 20:15

Το δεύτερο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος θέλει να κάνει σήμερα, Παρασκευή (10/5) η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης αντιμετωπίζουν στις 20:30 τον Εθνικό στο Παπαστράτειο, ως τυπικά φιλοξενούμενοι, για τον δεύτερο ημιτελικό της Α1, με στόχο να «σφραγίσουν» το εισιτήριο για την τελική φάση.

Η διακύμανση της αναμέτρησης:

1ο οκτάλεπτο:

1-5: Ο Ολυμπιακός έχει μπει αρκετά καλά στο ματς και στο τέλος της πρώτης περιόδου βρίσκεται μπροστά με τέσσερα τέρματα.

2ο οκτάλεπτο:

3-10: Ασταμάτητοι οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν άμυνα για σεμινάριο σε ένα ακόμα ματς, και ουσιαστικά έχουν «κλειδώσει» τη νίκη και την πρόκριση από το ημίχρονο.

3ο οκτάλεπτο:

3-13: Άλλα τρία τέρματα για τον Ολυμπιακό στην τρίτη περίοδο και πλέον είναι οκτώ λεπτά πριν την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος.

4ο οκτάλεπτο:

6-19: Ο Ολυμπιακός παίρνει άλλη μια νίκη στα ημιτελικά και μαζί και την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης

«Χιλιάρισε» ο Φουντούλης!

«Χιλιάρισε» ο Φουντούλης!

Ο περιφερειακός του Ολυμπιακού, με το πέναλτι που πέτυχε στην αναμέτρηση κόντρα στον Εθνικό, έφτασε τα 1.000 γκολ στο πρωτάθλημα!

Καθαρό μυαλό και ηρεμία

Καθαρό μυαλό και ηρεμία

Πολλές χαμένες ευκαιρίες, δοκάρια στο δεύτερο τελικό. Οι «ερυθρόλευκες» ξέρουν τι πρέπει να κάνουν στον τρίτο τελικό, αύριο στο Παπαστράτειο.