Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα το κάνει ξανά όπως και τότε

Θα το κάνει ξανά όπως και τότε
Σάββατο, 11 Μαΐου 2019 - 20:17

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού μπορεί να ηττήθηκε στον τρίτο τελικό από τη Βουλιαγμένη με 8-6, στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο στη διαδικασία των πέναλτι, ωστόσο είναι πασιφανές ότι ακόμα δεν έχει κριθεί απολύτως τίποτα όσον αφορά τον τίτλο.

Πριν από δύο σεζόν, Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη είχαν βρεθεί για μια ακόμα χρονιά στους τελικούς της Α1. Τότε η Βουλιαγμένη είχε βρεθεί μπροστά στις νίκες με 2-0.

Ο Θρύλος όμως με μια αντεπίθεση διαρκείας, έκανε τεράστια ανατροπή και με τρεις διαδοχικές νίκες πήρε το πρωτάθλημα παίρνοντας εκείνη τη σεζόν το 8ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Όπως μπορούμε να καταλάβουμε λοιπόν η ομάδα του Χάρη Παυλίδη, έχει βρεθεί ξανά στην ίδια θέση και γνωρίζει πολύ καλά το τι πρέπει να κάνει ώστε αρχικά να πάρει ένα ακόμα διπλό στο Λαιμό και στη συνέχεια με την επιστροφή της σειράς στον Πειραιά, να κατακτήσει ένα ακόμα τρόπαιο.

Διαβάστε επίσης

Ισοφάρισε ο Απόλλων Σμύρνης

Ισοφάρισε ο Απόλλων Σμύρνης

Μεγάλη νίκη για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» κόντρα στη Βουλιαγμένη στα πέναλτι με 12-11 και η σειρά των ημιτελικών της Α1 πόλο των Ανδρών βρίσκεται στο 1-1.

Τίποτα δεν τελείωσε!

Τίποτα δεν τελείωσε!

Ο Ολυμπιακός νικήθηκε από το άγχος και την Τζόνσον στα πέναλτι, ηττήθηκε 8-6 στα πέναλτι (κ.α. 4-4) από τον ΝΟΒ στο Παπαστράτειο και πλέον ο 4ος τελικός της Δευτέρας (13/5, 19:00) είναι ματς δίχως... αύριο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Βουλιαγμένη 6-8 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Βουλιαγμένη 6-8 (Τελικό)

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει τη Βουλιαγμένη στον Πειραιά, και είναι αποφασισμένη να κάνει το 2-1 στους τελικούς της Α1! Live στις 17:00 στο gavros.gr/ERTPlay1.