Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να παίξουμε ως Ολυμπιακός και να κερδίσουμε στο Λαιμό»

«Να παίξουμε ως Ολυμπιακός και να κερδίσουμε στο Λαιμό»
Σάββατο, 11 Μαΐου 2019 - 21:36

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού δεν τα κατάφερε στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος κόντρα στη Βουλιαγμένη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Κώστας Χατζηδάκης στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο γεγονός ότι μπορεί η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού να ηττήθηκε από τη Βουλιαγμένη, ωστόσο έχει την ποιότητα και το χαρακτήρα να πάρει δύο σερί νίκες και να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά ο βοηθός προπονητή των «ερυθρολεύκων» τόνισε: «Χάσαμε σήμερα μια ευκαιρία να προηγηθούμε στις νίκες με 2-1, αφού ήμασταν και μπροστά στο σκορ με 4-2.

Έχουμε όμως την ποιότητα και την εμπειρία αυτή η ομάδα, να κάνει δυο σερί νίκες και να κατακτήσει το πρωτάθλημα, εδώ μέσα στην έδρα μας ξανά, την επόμενη Τετάρτη.

Προς το παρών θα πρέπει να καθαρίσουμε το μυαλό μας, και τη Δευτέρα να παίξουμε ως Ολυμπιακός και να κερδίσουμε στο Λαιμό».

Διαβάστε επίσης

Ισοφάρισε ο Απόλλων Σμύρνης

Ισοφάρισε ο Απόλλων Σμύρνης

Μεγάλη νίκη για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» κόντρα στη Βουλιαγμένη στα πέναλτι με 12-11 και η σειρά των ημιτελικών της Α1 πόλο των Ανδρών βρίσκεται στο 1-1.

Η δέσμευση θα γίνει πράξη!

Η δέσμευση θα γίνει πράξη!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επανέλαβε για μια ακόμα φορά ότι θα χτιστεί κολυμβητήριο υψηλών προδιαγραφών στον Πειραιά.

Τίποτα δεν τελείωσε!

Τίποτα δεν τελείωσε!

Ο Ολυμπιακός νικήθηκε από το άγχος και την Τζόνσον στα πέναλτι, ηττήθηκε 8-6 στα πέναλτι (κ.α. 4-4) από τον ΝΟΒ στο Παπαστράτειο και πλέον ο 4ος τελικός της Δευτέρας (13/5, 19:00) είναι ματς δίχως... αύριο.