Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η δέσμευση θα γίνει πράξη!

Η δέσμευση θα γίνει πράξη!
Κυριακή, 12 Μαΐου 2019 - 08:07

Ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα των Πειραιωτών είναι η κατασκευή ενός σύγχρονου κολυμβητηρίου. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μαζί με τον δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, επανέλαβαν για μια ακόμα φορά την δέσμευσή τους για την κατασκευή του.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού έχει αναφερθεί στο συγκεκριμένο ζήτημα. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του «Πειραιά Νικητή» το Σάββατο (11/5), ο ηγέτης των «ερυθρολεύκων» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εκτός από όλα αυτά που έχουμε κάνει θα συνεχίσουμε με ένα κολυμβητήριο ακόμα, το οποίο θα το φτιάξουμε από την αρχή. Όχι μόνο αυτά που έχουμε επισκευάσει και χρησιμοποιούμε. Αλλά ένα κολυμβητήριο που έχει καθυστερήσει όλα αυτά τα χρόνια. Παρόλο τη δέσμευσή μας δεν μας έχουν παραχωρήσει ακόμη τον χώρο. Πιστεύουμε ότι αυτό μέσα στον επόμενο χρόνο, δύο χρόνια, θα το έχουμε και θα προχωρήσουμε».

Έτσι το όνειρο των πολιτών του Πειραιά αλλά και των αθλητών και των αθλητριών που αγωνίζονται όχι μόνο στον Ολυμπιακό αλλά και στις άλλες Πειραϊκές ομάδες, είναι έτοιμο να πάρει σάρκα και οστά.

Διαβάστε επίσης

Εύκολα οι Έφηβοι...

Εύκολα οι Έφηβοι...

Η ομάδα της Ακαδημίας υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού δεν αντιμετώπισε πρόβλημα κόντρα στον Πανιώνιο επικρατώντας με 12-9.

Ισοφάρισε ο Απόλλων Σμύρνης

Ισοφάρισε ο Απόλλων Σμύρνης

Μεγάλη νίκη για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» κόντρα στη Βουλιαγμένη στα πέναλτι με 12-11 και η σειρά των ημιτελικών της Α1 πόλο των Ανδρών βρίσκεται στο 1-1.