Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση

Δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση
Κυριακή, 12 Μαΐου 2019 - 08:28

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού δεν τα κατάφερε στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 κόντρα στη Βουλιαγμένη. Οι «ερυθρόλευκες» δεν μπόρεσαν να επικρατήσουν στη διαδικασία των πέναλτι και έτσι βρίσκονται πλέον πίσω με 2-1 στη σειρά των τελικών.

Ωστόσο χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει. Μιας και ο τρίτος τελικός πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (11/5) και ο τέταρτος γίνεται την Δευτέρα (13/5). Ο Χάρης Παυλίδης και οι παίκτριές του θα κάνουν άλλη μια προπόνηση σήμερα και αύριο θα πάνε στο Λαιμό για ένα και μόνο αποτέλεσμα. Τη νίκη, προκειμένου να επιστρέψουν και πάλι τη σειρά στο Παπαστράτειο και εκεί μαζί με τον κόσμο τους να κατακτήσουν και το φετινό πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης

Εύκολα οι Έφηβοι...

Εύκολα οι Έφηβοι...

Η ομάδα της Ακαδημίας υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού δεν αντιμετώπισε πρόβλημα κόντρα στον Πανιώνιο επικρατώντας με 12-9.

Πανέτοιμες για την ανατροπή!

Πανέτοιμες για την ανατροπή!

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει, τη Δευτέρα (13/05) στον Λαιμό, την Βουλιαγμένη στον 4ο τελικό του πρωταθλήματος.

Η δέσμευση θα γίνει πράξη!

Η δέσμευση θα γίνει πράξη!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επανέλαβε για μια ακόμα φορά ότι θα χτιστεί κολυμβητήριο υψηλών προδιαγραφών στον Πειραιά.

Ισοφάρισε ο Απόλλων Σμύρνης

Ισοφάρισε ο Απόλλων Σμύρνης

Μεγάλη νίκη για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» κόντρα στη Βουλιαγμένη στα πέναλτι με 12-11 και η σειρά των ημιτελικών της Α1 πόλο των Ανδρών βρίσκεται στο 1-1.