Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αποφασισμένες για να πάρουμε τη νίκη»

«Αποφασισμένες για να πάρουμε τη νίκη»
Κυριακή, 12 Μαΐου 2019 - 18:58

Με την πλάτη στον... τοίχο είναι οι «ερυθρόλευκες» μετά την χθεσινή ήττα στα πέναλτι, από τη Βουλιαγμένη με 8-6 στο Παπαστράτειο. Κάτι που σημαίνει πώς ο 4ος τελικός της Α1 πόλο Γυναικών, τη Δευτέρα (13/5, 19:00) στο Λαιμό είναι ματς δίχως αύριο για τα κορίτσια του Ολυμπιακού.

Περιθώρια δεν υπάρχουν και οι «ερυθρόλευκες» καλούνται να ανατρέψουν την κατάσταση και να ισοφαρίσουν τη σειρά, εάν θέλουν να διεκδικήσουν τον τίτλο σε 5ο τελικό στον Πειραιά. Αυτό επισήμανε και η Άλκηστη Αβραμίδου. Η διεθνής παίκτρια του Ολυμπιακού μιλώντας για τον επικείμενο τελικό υπογράμμισε πώς «Μετά το αποτέλεσμα στον 3ο τελικό, είμαστε σε μια κατάσταση που δεν έχουμε περιθώρια για άλλη απώλεια. Πιστεύω ότι η ομάδα θα αντιδράσει».

Με την περιφερειακή του Θρύλου να συμπληρώνει: «Θεωρώ ότι ακόμα δεν έχουμε παίξει το καλό μας παιχνίδι. Είμαστε πολύ αποφασισμένες για το παιχνίδι της Δευτέρας όπου θέλουμε να πάρουμε τη νίκη για να πάμε στον 5ο τελικό στο Παπαστράτειο με τον κόσμο μας, όπου θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης

Ματς δίχως… αύριο!

Ματς δίχως… αύριο!

Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει σήμερα, Δευτέρα (13/5, live στις 19:00 στο gavros.gr/ΕΡΤ Sports) την Βουλιαγμένη στο κολυμβητήριο του Λαιμού, για τον τέταρτο τελικό της Α1…

Πανέτοιμες για την ανατροπή!

Πανέτοιμες για την ανατροπή!

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει, τη Δευτέρα (13/05) στον Λαιμό, την Βουλιαγμένη στον 4ο τελικό του πρωταθλήματος.

Εύκολα οι Έφηβοι...

Εύκολα οι Έφηβοι...

Η ομάδα της Ακαδημίας υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού δεν αντιμετώπισε πρόβλημα κόντρα στον Πανιώνιο επικρατώντας με 12-9.