Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πανέτοιμες για την ανατροπή!

Πανέτοιμες για την ανατροπή!
Κυριακή, 12 Μαΐου 2019 - 18:40

Μόνο νίκη θέλει η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού απέναντι στη Βουλιαγμένη στον 4ο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος, ο οποίος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (13/05) στις 19:00 στον Λαιμό.

Οι «ερυθρόλευκες» βρίσκονται πίσω στη σειρά των τελικών, ωστόσο, είναι αποφασισμένες να πετύχουν την ανατροπή και να κατακτήσουν εκείνες το πρωτάθλημα.

Οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη έχουν αναλύσει τα λάθη τους, γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν για να πάρουν την εκτός έδρας νίκη, να ισοφαρίσουν τη σειρά σε 2-2 και στη συνέχεια στο Παπαστράτειο με τον κόσμο στο πλευρό τους να πανηγυρίσουν ακόμη ένα πρωτάθλημα.

Αγωνιστικά προβλήματα πέρα από τη γνωστή απουσία της Χρυσής Διαμαντοπούλου δεν υπάρχουν και όλες οι «ερυθρόλευκες» είναι πανέτοιμες για τον 4ο τελικό.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Ελευθερία Πλευρίτου, Μόνικα Έγκενς, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Κίσα Γκόφερς, Βασιλική Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Χάνα Μπάκλινγκ, Σταυρούλα Δουρέκα.

Διαβάστε επίσης

Εύκολα οι Έφηβοι...

Εύκολα οι Έφηβοι...

Η ομάδα της Ακαδημίας υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού δεν αντιμετώπισε πρόβλημα κόντρα στον Πανιώνιο επικρατώντας με 12-9.