Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ματς δίχως… αύριο!

Ματς δίχως… αύριο!
Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019 - 08:10

Ματς δίχως… αύριο σήμερα, Δευτέρα (13/5) για τα κορίτσια του Θρύλου. Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει (Live στις 19:00 στο gavros.gr/ΕΡΤ Sports) την Βουλιαγμένη στο κολυμβητήριο του Λαιμού, για τον τέταρτο τελικό της Α1.

Με τις Πειραιώτισσες να θέλουν πάση θυσία τη νίκη, ώστε να παραμείνουν «ζωντανές» στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος!

Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να ισοφαρίσουν σε 2-2 τη σειρά των τελικών του θεσμού, ώστε να επιστρέψουν στο πέμπτο και τελευταίο ματς, την ερχόμενη Πέμπτη στο Παπαστράτειο και να διεκδικήσουν τον τίτλο μαζί με τον κόσμο τους, πραγματοποιώντας μια ακόμα μεγάλη ανατροπή. Το έχουν ξανακάνει, άλλωστε.

Οι κοπέλες του Χάρη Παυλίδη έχουν αφήσει πίσω τους την προχθεσινή ήττα από τον ΝΟΒ στον Πειραιά και είναι αποφασισμένες να αντιδράσουν και να φύγουν με το «διπλό» από τον Λαιμό.

Σε ένα ματς στο οποίο ο κόουτς Παυλίδης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Με εξαίρεση, δηλαδή, τη δεδομένη απουσία της Χρυσής Διαμαντοπούλου, υπολογίζει κανονικά σε όλες τις υπόλοιπες αθλήτριες του…

Διαβάστε επίσης

Πάντα ένα «διπλό» στο Λαιμό

Πάντα ένα «διπλό» στο Λαιμό

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού από το 2013 και μετά, που κατακτά σερί το πρωτάθλημα, πάντα πετυχαίνει νίκη στους τελικούς στην έδρα του ΝΟΒ.