Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κόντρα στη Βερόνα, πριν το Final-8

Κόντρα στη Βερόνα, πριν το Final-8
Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019 - 11:59

Η φάση των ομίλων στο LEN Champions League ολοκληρώνεται την Τετάρτη. Με τον Ολυμπιακό στο φινάλε να αντιμετωπίζει την Βερόνα στο Παπαστράτειο (15/5, 20:00). Σε ένα ματς που με νίκη οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι σίγουρα δεύτεροι. Περιμένοντας και το αποτέλεσμα του ματς Γιούγκ-Σπαντάου. Εάν γίνει μια τεράστια έκπληξη και νικήσουν οι Γερμανοί, ο Θρύλος με νίκη θα τερματίσει πρώτος.

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης έχει ήδη προκριθεί κι αυτό που μένει είναι η τελική κατάταξη στον όμιλο. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θέλει να συνεχίσει το σερί νικών που έχει, ούτως ώστε να κάνει μια καλή πρόβα ενόψει του Final-8 στο Ανόβερο, στις αρχές Ιουνίου (6-8/6).

Περιμένοντας από τον κόσμο τους να είναι και πάλι εκεί, στο τελευταίο ματς στον όμιλο, στο τελευταίο ματς μπροστά στο κοινό τους. Για να πάρουν ώθηση και για τη συνέχεια και για την τελική φάση στη Γερμανία.

Διαβάστε επίσης

Εκτός η Γκόφερς...

Εκτός η Γκόφερς...

Την Αυστραλέζα περιφερειακό άφησε εκτός αποστολής ο Χάρης Παυλίδης, για τον τέταρτο τελικό της Α1 κόντρα στη Βουλιαγμένη...

Βουλιαγμένη - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5-9 (Τελικό)

Βουλιαγμένη - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5-9 (Τελικό)

Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Βουλιαγμένη στο κολυμβητήριο του Λαιμού, για τον τέταρτο τελικό της Α1. Live στις 19:00 στο gavros.gr/ΕΡΤ Sports.

Πάντα ένα «διπλό» στο Λαιμό

Πάντα ένα «διπλό» στο Λαιμό

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού από το 2013 και μετά, που κατακτά σερί το πρωτάθλημα, πάντα πετυχαίνει νίκη στους τελικούς στην έδρα του ΝΟΒ.