Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο Παπαστράτειο, μια «γροθιά» ομάδα και κόσμος, για την κούπα!

Στο Παπαστράτειο, μια «γροθιά» ομάδα και κόσμος, για την κούπα!
Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019 - 22:15

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα στον τέταρτο τελικό της Α1, κόντρα στη Βουλιαγμένη. Παίζοντας εξαιρετικό πόλο, «διέλυσε» τον ΝΟΒ με 9-5 και έτσι, ισοφάρισε σε 2-2 στη σειρά των τελικών.

Πλέον, οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν την Πέμπτη (16/5) στο Παπαστράτειο. Εκεί, οι «ερυθρόλευκες» θέλουν τη νίκη. Για να κατακτήσουν το έκτο διαδοχικό πρωτάθλημα, αλλά και 10ο της ιστορίας τους!

Φυσικά, οι ΓΑΥΡΟΙ πρέπει να δώσουν το «παρών» και σε αυτό το ματς! Οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη το έχουν τονίσει πολλές φορές, άλλωστε, ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι πάντα ο έξτρα παίκτης, η έξτρα δύναμη. Και φυσικά, βοηθάει σε αρκετές στιγμές του ματς και κυρίως στα δύσκολα.

Έτσι, οι πρωταθλήτριες Ελλάδας θέλουν να πανηγυρίσουν μαζί με τον κόσμο τους, όπως έχουν κάνει τόσες και τόσες φορές, την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος!

Και το Παπαστράτειο πρέπει να γίνει για άλλη μια φορά «τρελοκομείο».

Διαβάστε επίσης

«Δεν τα παρατάμε ποτέ» (pic)

«Δεν τα παρατάμε ποτέ» (pic)

Το μήνυμα της Νικόλ Ελευθεριάδου μετά το μεγάλο διπλό στο Λαιμό κόντρα στο ΝΟΒ στον τέταρτο τελικό της Α1 πόλο των Γυναικών.

«Στο Παπαστράτειο παίζουμε…» (vid)

«Στο Παπαστράτειο παίζουμε…» (vid)

Οι ΓΑΥΡΟΙ έδωσαν δυναμικά το «παρών» και στο κολυμβητήριο του Λαιμού, για τον τέταρτη τελικό της Α1, μεταξύ Θρύλου και Βουλιαγμένης! Δείτε βίντεο του gavros.gr