Ντουντούκα
Στο -31 και θέλετε και ανακοίνωση στο ημίχρονο ρε νούμερα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο»

«Μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο»
Τρίτη, 14 Μαΐου 2019 - 00:01

Μεγάλο «διπλό» (5-9) επί της Βουλιαγμένης πανηγύρισε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού τη Δευτέρα (13/5), στο κολυμβητήριο του Λαιμού, για τον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος της Α1.

Μετά το ματς στον Λαιμό, ο προπονητής του Θρύλου, Χάρης Παυλίδης, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ακολουθήσαμε το πλάνο μας, είχαμε καλύτερη ψυχολογία και πιο σωστά τελειώματα στις επιθετικές προσπάθειες μας. Δεν φοβηθήκαμε να σουτάρουμε και είχαμε πολύ καλύτερο ρυθμό. Ήμασταν πολύ καλοί και στον παίκτη παραπάνω, αλλά και στον παίκτη λιγότερο. Αυτά ήταν που έδωσαν τη νίκη στην ομάδα μας!

Η άμυνα μας είναι σταθερά καλή και το ζητούμενο μας σήμερα ήταν η επίθεση. Σήμερα πήγαν καλύτερα τα πράγματα σε αυτό το κομμάτι και κερδίσαμε σχετικά εύκολα. Ένα σκορ κοντά στα οκτώ με εννιά γκολ είναι αυτό που μας δίνει τη νίκη, γιατί η άμυνα μας είναι δύσκολο να δεχτεί πάνω από πέντε με έξι γκολ μέσο όρο.

Οι ομάδες είναι πολύ κοντά και όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες και ομάδα μου, έτσι όπως παίζει, μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Η Βουλιαγμένη είναι πολύ καλή ομάδα και την Πέμπτη περιμένουμε να γίνει ένα παιχνίδι αντάξιο των δυο ομάδων».

Διαβάστε επίσης

«Δεν τα παρατάμε ποτέ» (pic)

«Δεν τα παρατάμε ποτέ» (pic)

Το μήνυμα της Νικόλ Ελευθεριάδου μετά το μεγάλο διπλό στο Λαιμό κόντρα στο ΝΟΒ στον τέταρτο τελικό της Α1 πόλο των Γυναικών.