Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι. Συνεχίζουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Ήταν η τελευταία μας ευκαιρία να δείξουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός...»

«Ήταν η τελευταία μας ευκαιρία να δείξουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός...»
Τρίτη, 14 Μαΐου 2019 - 01:25

Το 2-2 στη σειρά των τελικών της Α1 πόλο Γυναικών έκανε ο Ολυμπιακός, μετά το 9-5 στο κολυμβητήριο του Λαιμού. Η τερματοφύλακας του Θρύλου, Ιωάννα Σταματοπούλου, μίλησε στον «Sport24 Radio» για αυτή τη μεγάλη νίκη, αλλά και για τη θέση που αγωνίζεται.

Αναλυτικά, η νεαρή γκολκίπερ μίλησε...

Για την ισοφάριση της σειράς των τελικών: «Μπήκαμε με λιγότερο άγχος σε αυτό το παιχνίδι. Ήταν η τελευταία μας ευκαιρία να δείξουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός και τα καταφέραμε, κάνοντας πράξη όσα είχαμε σχεδιάσει. Μπήκαμε μουδιασμένα στο ματς, είδαμε τα λάθη μας και στην πορεία κάναμε όσα έπρεπε, για να φτάσουμε στην επικράτηση».

Για τη θέση του τερματοφύλακα, την Άσλεϊ Τζόνσον και τον πέμπτο τελικό: «Δεν διάλεξα εγώ τη θέση του τερματοφύλακα, εκεί με τοποθέτησαν όταν ξεκινούσα, αλλά η αλήθεια είναι πώς μου άρεσε πολύ. Σε αυτή τη σειρά οι τερματοφύλακες έχουν πολλή και δύσκολη δουλειά. Η Τζόνσον της Βουλιαγμένης κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις και επιβεβαιώνει πώς είναι η καλύτερη στον κόσμο. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένες και να δώσουμε το 101%, για να πάρουμε το πρωτάθλημα στο σπίτι μας».

Διαβάστε επίσης