Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να τελειώσουμε με νίκη τον όμιλο»

«Να τελειώσουμε με νίκη τον όμιλο»
Τρίτη, 14 Μαΐου 2019 - 16:14

Φινάλε στη φάση των ομίλων την Τετάρτη 15 Μαΐου. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τη Βερόνα στο Παπαστράτειο, σε ένα ματς που έχει χαρακτήρα Final-8, καθώς οι δύο ομάδες έχουν πάρει το εισιτήριο για την τελική φάση στο Ανόβερο.

Ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε για το ματς με τους Ιταλούς, σημειώνοντας πώς στόχος για τους «ερυθρόλευκους» είναι η νίκη. Με τον προπονητή του Θρύλου να εξηγεί: «Στον τελευταίο αγώνα, στη φάση των ομίλων, υποδεχόμαστε τη Βερόνα που έχει ήδη προκριθεί στο Final-8, στο Ανόβερο. Η πορεία της σε όλα τα προηγούμενα 13 παιχνίδια ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη. Θέλουμε να τελειώσουμε με νίκη τις υποχρεώσεις μας στον όμιλο».

Με τον Έλληνα τεχνικό να συμπληρώνει: «Και εν συνεχεία να επικεντρωθούμε στους τελικούς των πλέι οφ στην Ελλάδα αλλά και στον πρώτο μας αντίπαλο, στο Ανόβερο. Στα επόμενα παιχνίδια μας θα αγωνιστούμε για την κατάκτηση δύο τίτλων και θέλουμε να είμαστε στην καλύτερη μας κατάσταση».

Διαβάστε επίσης

Χωρίς προβλήματα κόντρα στη Βερόνα…

Χωρίς προβλήματα κόντρα στη Βερόνα…

Την Βερόνα θα φιλοξενήσει αύριο, Τετάρτη (20:00) η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού στο Παπαστράτειο, για τη 14η και τελευταία αγωνιστική του LEN Champions League…

«Να κρατήσουμε την ίδια ψυχολογία»

«Να κρατήσουμε την ίδια ψυχολογία»

Στο καλό ποσοστό του Ολυμπιακού στον παίκτη παραπάνω αλλά και στις σωστές επιλογές στην επίθεση στάθηκε ο Χάρης Παυλίδης σε δηλώσεις του για τη νίκη στο Λαιμό.