Ντουντούκα
Μπήκαμε στην εβδομάδα που κρίνει πολλά...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Τον καλύτερο μας εαυτό, για να φέρουμε και πάλι το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό»

«Τον καλύτερο μας εαυτό, για να φέρουμε και πάλι το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό»
Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019 - 15:54

Την περασμένη Δευτέρα τα κορίτσια του Ολυμπιακού πέτυχαν ένα τεράστιο «διπλό». Νίκησαν στο Λαιμό με 9-5 τα αντίστοιχα της Βουλιαγμένης και ισοφάρισαν τη σειρά των τελικών σε 2-2. Το πρωτάθλημα θα κριθεί την Πέμπτη, στον 5ο τελικό, στο Παπαστράτειο.

Η Νικόλ Ελευθεριάδου μίλησε ενόψει του τελευταίου ματς της σειράς των τελικών. Ξεκαθαρίζοντας πώς ο κόσμος θα κάνει τη διαφορά μεν, αλλά οι πολίστριες του Θρύλου θα τα δώσουν όλα για να φτάσουν στο στόχο τους.

Με την διεθνή παίκτρια να υπογραμμίζει: «Θέλαμε πάρα πολύ να έρθει ο τελικός στο δικό μας κολυμβητήριο. Σίγουρα είναι θέμα ψυχολογίας το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως ήταν και το προηγούμενο, όπου δώσαμε ό,τι έχουμε για να δείξουμε την αντίδρασή μας».

Με την Ελληνίδα πολίστρια να συμπληρώνει: «Σε αυτό έπαιξαν μεγάλο ρόλο οι οπαδοί μας, που μας υποστήριξαν με εντυπωσιακό τρόπο και μας ώθησαν στη νίκη. Αυτό περιμένουμε και την Πέμπτη στο Παπαστράτειο, όπου θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φέρουμε και πάλι το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό».

Διαβάστε επίσης