Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πανέτοιμα για την κούπα τα κορίτσια του Θρύλου!

Πανέτοιμα για την κούπα τα κορίτσια του Θρύλου!
Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019 - 18:32

Την προετοιμασία της για τον πέμπτο και τελευταίο τελικό της Α1 πόλο κόντρα στη Βουλιαγμένη ολοκλήρωσε η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκες» μετά την άνετη επικράτησή τους στο Λαιμό με 9-5, ισοφάρισαν σε 2-2 τη σειρά των τελικών και έτσι στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο την Πέμπτη (16/5, 19:30) μαζί με τον κόσμο τους θα κατακτήσουν το 6ο διαδοχικό και 10ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Ο Χάρης Παυλίδης εκτός από την δεδομένη απουσία της Χρυσής Διαμαντοπούλου, δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα και έτσι έχει στη διάθεσή του όλα του τα «όπλα».

Την αποστολή του Ολυμπιακού για τον πέμπτο και τελευταίο τελικό αποτελούν οι Ελευθερία Πλευρίτου, Μόνικα Έγκενς, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Κίσα Γκόφερς, Βασιλική Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Χάνα Μπάκλινγκ, Σταυρούλα Δουρέκα.

Να θυμίσουμε, ότι στην αναμέτρηση με τη Βουλιαγμένη, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Βερόνα Live

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Βερόνα Live

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Βερόνα στο Παπαστράτειο στην τελευταία αναμέτρηση πριν το Final-8 του LEN Champions League. Live στις 20:00 στο gavros.gr/ΕΡΤSportsHD.