Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην ελίτ της Ευρώπης ο «βασιλιάς» της πισίνας!

Στην ελίτ της Ευρώπης ο «βασιλιάς» της πισίνας!
Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019 - 00:50

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού το βράδυ της Τετάρτης (15/5) έδωσε το τελευταίο της ματς για τη φετινή αγωνιστική σεζόν στη φάση των ομίλων του LEN Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 11-5 της Βερόνα και έτσι ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πρώτη φάση της διοργάνωσης.

Έτσι λοιπόν ο Θρύλος ετοιμάζεται για τις αναμετρήσεις του Final-8 του Ανόβερο, όπου αρχικά θα αντιμετωπίσει τη Μπρέσια στα προημιτελικά και στη συνέχεια στον ημιτελικό λογικά την Προ Ρέκο.

Με αυτή την πρόκριση, ο Θρύλος της Ελλάδας δείχνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι βρίσκεται στην ελίτ του ευρωπαϊκού πόλο.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, πήρε την 4η της πρόκριση σε Final-8 και Final-6 της LEN, η οποία μάλιστα είναι και συνεχόμενη.

Έτσι ο Πρωταθλητής Ευρώπης θα κληθεί να υπερασπιστεί το στέμμα του στο Ανόβερο θέλοντας να κάνει το back to back.

Ο Ολυμπιακός έχει βρεθεί κατά σειρά σε Βουδαπέστη (δύο χρονιές) και Γένοβα και φέτος θα ταξιδέψει στο Ανόβερο με ένα και μόνο στόχο. Να διατηρήσει τα σκήπτρα του.

Διαβάστε επίσης

«Κάναμε αυτό που έπρεπε…»

«Κάναμε αυτό που έπρεπε…»

Τι δήλωσε ο Πάουλο Ομπράντοβιτς μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βερόνα στο Παπαστράτειο, για τη 14η αγωνιστική του LEN Champions League…

Με τον κόσμο του για το 6ο σερί!

Με τον κόσμο του για το 6ο σερί!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο στον τελευταίο τελικό της Α1 και με νίκη σηκώνει ξανά την κούπα. Live στις 19:30 στο gavros.gr/ΕΡΤSportsHD.