Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το Παπαστράτειο ξανά τρελοκομείο!

Το Παπαστράτειο ξανά τρελοκομείο!
Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019 - 10:58

Μεγάλη ημέρα η σημερινή, μεγάλο και το βράδυ. Οι κοπέλες του Ολυμπιακού αντιμετωπίζουν στις 19:30 τη Βουλιαγμένη στον 5ο τελικό της φετινής Α1 Γυναικών. Όλα τελειώνουν απόψε, όλα κρίνονται απόψε, το έπαθλο είναι το πρωτάθλημα, καθώς η σειρά είναι στο 2-2.

Στο Παπαστράτειο οι «ερυθρόλευκες» έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια ακόμα νίκη και να φτάσουν ξανά στον τίτλο, σε ένα ακόμα πρωτάθλημα, με μια ακόμα ανατροπή. Να κατακτήσουν το 6ο συνεχόμενο πρωτάθλημα και να γράψουν μια ακόμα «χρυσή» σελίδα στην ιστορία του τμήματος, φτάνοντας τα 10 πρωταθλήματα.

Ο κόσμος απόψε θα είναι εκεί. Θα κάνει ξανά το Παπαστράτειο τρελοκομείο. Θα κάνει τη διαφορά και θα δώσει ώθηση στις κοπέλες του Χάρη Παυλίδη για να φτάσουν στη νίκη και στον τίτλο. Με φωνή, συνθήματα, χειροκρότημα και ώθηση στις «ερυθρόλευκες» για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα ξανά.

Διαβάστε επίσης

«Κλειδί» το καλό ξεκίνημα

«Κλειδί» το καλό ξεκίνημα

Στο Παπαστράτειο οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να μπουν δυνατά για να βάλουν από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη.

Με τον κόσμο του για το 6ο σερί!

Με τον κόσμο του για το 6ο σερί!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο στον τελευταίο τελικό της Α1 και με νίκη σηκώνει ξανά την κούπα. Live στις 19:30 στο gavros.gr/ΕΡΤSportsHD.

«Κάναμε αυτό που έπρεπε…»

«Κάναμε αυτό που έπρεπε…»

Τι δήλωσε ο Πάουλο Ομπράντοβιτς μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βερόνα στο Παπαστράτειο, για τη 14η αγωνιστική του LEN Champions League…