Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο Παπαστράτειο ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Στο Παπαστράτειο ο Βαγγέλης Μαρινάκης!
Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019 - 20:16

Δίπλα σε όλα τα τμήματα και του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού συνεχίζει να βρίσκεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ηγέτης των Πειραιωτών έδωσε το «παρών» στο Παπαστράτειο, παρακολουθώντας τον 5ο τελικό της γυναικείας ομάδας πόλο του Θρύλου κόντρα στη Βουλιαγμένη.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού έχει αποδείξει ότι βρίσκεται πάντα στο πλευρό όλων των τμημάτων της αγαπημένης του ομάδας, κάτι το οποίο αποδεικνύει περίτρανα και σήμερα, στηρίζοντας τις «ερυθρόλευκες», ώστε να κατακτήσουν ακόμη ένα τρόπαιο.

Άλλωστε, ο ηγέτης του Θρύλου είχε βρεθεί επίσης τόσο στον τελικό της ανδρικής αλλά και της γυναικείας ομάδας βόλεϊ των Πειραιωτών, όπου ο Ολυμπιακός κατέκτησε και στα δύο τμήματα για ακόμη μία χρονιά τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκες» πανηγύρισαν και εκείνες το πρωτάθλημα και ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα μπορούσε παρά να βρίσκεται για ακόμη μία φορά στο πλευρό τους, γιορτάζοντας και εκείνος για τη νέα επιτυχία του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης

Δικό του και αυτό!

Δικό του και αυτό!

Ο Ολυμπιακός είναι πανάξια για 6η διαδοχική χρονιά πρωταθλητής Ελλάδας στο πόλο γυναικών μετά τη νίκη του με 7-5 στον 5ο και τελευταίο τελικό κόντρα στη Βουλιαγμένη.

«Φιλιώ σε ευχαριστούμε για όλα» (pic)

«Φιλιώ σε ευχαριστούμε για όλα» (pic)

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αποχαιρέτησε με το δικό του ξεχωριστό τρόπο την εμβληματικό αρχηγό του Θρύλου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, η οποία αποσύρεται από την ενεργό δράση.

«Τρελοκομείο» το Παπαστράτειο! (vids)

«Τρελοκομείο» το Παπαστράτειο! (vids)

Βροντερό «παρών» από τους ΓΑΥΡΟΥΣ στο κολυμβητήριο του Πειραιά, για τον πέμπτο τελικό της Α1 μεταξύ της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού και της Βουλιαγμένης...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Βουλιαγμένη 7-5 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Βουλιαγμένη 7-5 (Τελικό)

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο στον τελευταίο τελικό της Α1 και με νίκη σηκώνει ξανά την κούπα. Live στις 19:30 στο gavros.gr/ΕΡΤSportsHD.