Ντουντούκα
Όλα για όλα με Πόρτο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Φανταστικός ο κόσμος, ευχαριστούμε για τη στήριξη τους Μαρινάκη και Κουντούρη»

«Φανταστικός ο κόσμος, ευχαριστούμε για τη στήριξη τους Μαρινάκη και Κουντούρη»
Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019 - 22:29

Στον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη ο οποίος βρέθηκε με την ομάδα πριν τον τέταρτο τελικό και άλλαξε την ψυχολογία της, αφιέρωσε το πρωτάθλημα που κατέκτησε η γυναικεία ομάδα πόλο ο Χάρης Παυλίδης.

Ο προπονητής του Θρύλου τόνισε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του: «Αν και ξεκινήσαμε πολύ νευρικά, βρήκαμε λύσεις, η άμυνα μας ήταν πάρα πολύ καλή για ακόμα ένα παιχνίδι. Δεν δεχτήκαμε γκολ στον παίκτη λιγότερο, που είναι πολύ σημαντικό και βρήκαμε τις λύσεις στην επίθεση. Ήταν πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, πολύ δύσκολη χρονιά, μας έμεινε η πίκρα του Σαμπατέλ αλλά η χρονιά έκλεισε ιδανικά με ένα ακόμα πρωτάθλημα.

Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο που ήταν φανταστικός και τον κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Πρόεδρο μας Μιχάλη Κουντούρη κυρίως για την ηθική στήριξη που μας προσφέρουν. Όλα γύρισαν το βράδυ πριν το τέταρτο παιχνίδι που ήρθε εδώ ο κ. Κουντούρης, μίλησε στις αθλήτριες, τις αποφόρτισε και άλλαξε η ψυχολογία μας 100%. Ένα μεγάλο μέρος του πρωταθλήματος αυτού, αξίζει αποκλειστικά στον Πρόεδρο μας».

Διαβάστε επίσης