Ντουντούκα
Κυνηγάμε όλους τους στόχους μας!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Πάντα έμπρακτη η στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Μιχάλη Κουντούρη»

«Πάντα έμπρακτη η στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Μιχάλη Κουντούρη»
Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019 - 23:40

Το 6ο διαδοχικό και 10ο πρωτάθλημα της ιστορίας της κατέκτησε την Πέμπτη (16/5) η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν στον πέμπτο τελικό της Βουλιαγμένης και έτσι σήκωσαν μια ακόμα κούπα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης η Άλκηστη Αβραμίδου στις δηλώσεις της, ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Μιχάλη Κουντούρη για την στήριξη, όπως επίσης και τον κόσμο της ομάδας ο οποίος έδωσε το κάτι παραπάνω που χρειάζονταν οι «ερυθρόλευκες».

Αναλυτικά:

«Πραγματικά πρέπει να βγάλαμε την ψυχή σε όλους αλλά τελικά καταφέραμε και πήραμε αυτό το πρωτάθλημα. Στο παιχνίδι ήταν φανερό ότι και οι δυο ομάδες είχαμε πάρα πολύ άγχος, το θέλαμε πάρα πολύ και αυτό μέτρησε.

Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι για τη Φιλιώ. Δεκατρία χρόνια συμπαίκτριες ήταν τιμή μου που έπαιξα στην ίδια ομάδα μαζί της. Της εύχομαι ότι καλύτερο στην επόμενη μέρα από την ολοκλήρωση τη αθλητικής της καριέρας. Ο κόσμος μας μετά το τρίτο παιχνίδι και στη Βουλιαγμένη, που για μένα εκεί ήταν το κλειδί και σήμερα εδώ έδωσε το κάτι παραπάνω που χρειαζόμασταν. Ήταν συγκλονιστικός, συγκινητικός και μας έδωσε την ώθηση να φτάσουμε την κούπα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μας τίμησε με την παρουσία του και μαζί με τον Πρόεδρο μας, Μιχάλη Κουντούρη. Η στήριξη τους είναι πάντα έμπρακτη, τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Αυτή η ομάδα αξίζει να είναι πάντα πρώτη στην Ευρώπη και στην Ελλάδα».

Διαβάστε επίσης