Ντουντούκα
Στο -31 και θέλετε και ανακοίνωση στο ημίχρονο ρε νούμερα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Θέλαμε να κάνουμε υπερήφανους τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Μιχάλη Κουντούρη»

«Θέλαμε να κάνουμε υπερήφανους τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Μιχάλη Κουντούρη»
Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019 - 00:02

Υπερήφανη που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, δήλωσε μετά το τέλος του πέμπτου τελικού κόντρα στη Βουλιαγμένη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας, η Αλεξάνδρα Ασημάκη.

Η φουνταριστός του Θρύλου στις δηλώσεις της τόνισε τόσο εκείνη όσο και οι συμπαίκτριές της ήθελαν να κάνουν υπερήφανους τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Μιχάλη Κουντούρη, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους ΓΑΥΡΟΥΣ που έδωσαν το «παρών» στο Παπαστράτειο.

Αναλυτικά:

«Είμαι πάρα πολύ περήφανη που είμαι σε αυτή την ομάδα. Ο Ολυμπιακός σημαίνει ψυχή και αυτή η ομάδα πραγματικά δείχνει ότι ποτέ δεν τα παρατάει. Καταφέραμε να πάρουμε ακόμα ένα πρωτάθλημα, είναι το δέκατο πρωτάθλημα για μένα και το πέμπτο διαδοχικό στα πέντε χρόνια που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό.

Μια χρονιά που αμφισβητηθήκαμε αρκετά, που η Βουλιαγμένη ήταν βελτιωμένη χάρη στις μεταγραφικές τις κινήσεις, χάσαμε ένα Κύπελλο σε ένα και μοναδικό παιχνίδι αλλά με την κατάκτηση αυτού του πρωταθλήματος αποδείξαμε σαν ομάδα, για ακόμα μια φορά ότι τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός είναι αδιαμφισβήτητα η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα.

Ο κόσμος μας για ακόμα μια φορά ήταν συγκλονιστικός. Είναι μοναδική η ατμόσφαιρα που δημιουργούν κάθε φορά. Και στη Βουλιαγμένη έδωσαν το παρών και μας έκαναν να αισθανόμαστε σαν στο σπίτι μας και σήμερα το Παπαστράτειο ήταν γεμάτο. Είναι πολύ σημαντικό να αγωνίζεσαι μπροστά στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και στον Πρόεδρο μας, Μιχάλη Κουντούρη. Θέλαμε να τους κάνουμε περήφανους, τα καταφέραμε να κάνουμε περήφανη την ομάδα μας και είμαστε πολύ ικανοποιημένες για αυτό».

Διαβάστε επίσης