Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Μια λαοθάλασσα τραγουδούσε και μας χειροκροτούσε...»

«Μια λαοθάλασσα τραγουδούσε και μας χειροκροτούσε...»
Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019 - 00:58

Στο γεγονός ότι η φετινή χρονιά ολοκληρώθηκε ιδανικά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αναφέρθηκε στις δηλώσεις της η Ελευθερία Πλευρίτου μετά το τέλος του πέμπτου τελικού και της νίκης κόντρα στη Βουλιαγμένη, με την οποία η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού κατέκτησε και το φετινό τρόπαιο.

Η διεθνής περιφερειακός μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Παπαστράτειο, αναφέρθηκε στους ΓΑΥΡΟΥΣ οι οποίοι κατέκλυσαν το Παπαστράτειο κολυμβητήριο ενώ ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Μιχάλη Κουντούρη για την υποστήριξη που παρέχουν στην ομάδα με όλους τους τρόπους.

Αναλυτικά:

«Ήταν το ιδανικό φινάλε με μια λαοθάλασσα από πάνω μας να τραγουδάει και να μας χειροκροτεί ασταμάτητα. Αυτό το συναίσθημα είναι μοναδικό και δεν μπορούν να το ζήσουν πολλοί αθλητές, ειδικά στο πόλο. Τελείωσε ιδανικά η χρονιά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Περάσαμε δύσκολα αλλά δείξαμε το μέταλλο αυτής της ομάδας και αυτή η ομάδα θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί. Ο κ. Μαρινάκης και ο κ.Κουντούρης είναι πάντα δίπλα μας και μας υποστηρίζουν με όλους τους τρόπους. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για την παρουσία τους στο γήπεδο για ακόμα μια φορά».

Διαβάστε επίσης

Από του χρόνου με αστέρι!

Από του χρόνου με αστέρι!

Το 10ο πρωτάθλημά της κατέκτησε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού που πλέον θα έχει κάτι καινούργιο στο σκουφάκι της.