Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν θα κουραστώ ποτέ να σηκώνω κούπες με τον Ολυμπιακό, το θέλαμε και για τη Φιλιώ»

«Δεν θα κουραστώ ποτέ να σηκώνω κούπες με τον Ολυμπιακό, το θέλαμε και για τη Φιλιώ»
Σάββατο, 18 Μαΐου 2019 - 17:08
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Ακόμη δεν έχουν κοπάσει η πανηγυρισμοί από την γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας στους τελικούς κόντρα στη Βουλιαγμένη. Οι «ερυθρόλευκες» κατέκτησαν φέτος το 6ο διαδοχικό και 10ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους και έτσι συνεχίζουν να γράφουν χρυσές σελίδες στο βιβλίο του τμήματος.

Το gavros.gr μίλησε με μια από τις πρωταγωνίστριες της ομάδας. Την Μαργαρίτα Πλευρίτου. Η νεαρή διεθνής πολίστρια στις δηλώσεις της στάθηκε στην μεγάλη βοήθεια που έδωσε ο κόσμος της ομάδας, ειδικά όταν βρέθηκαν να χάνουν με 2-1 στους τελικούς, αφιέρωσε την κατάκτηση του τροπαίου στην μεγάλη αρχηγό, Φιλιώ Μανωλιουδάκη η οποία σταμάτησε από την ενεργό δράση, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι δεν θα κουραστεί να σηκώνει ποτέ κούπες με το «ερυθρόλευκο» σκουφάκι.

«Η χρονιά τελείωσε ευτυχώς με τον καλύτερο τρόπο. Πήραμε το πρωτάθλημα ενώ βρεθήκαμε να χάνουμε με 2-1. Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα σε όλα τα παιχνίδια απλά δεν καταφέραμε να παίξουμε καλά στην επίθεση στα παιχνίδια που χάσαμε. Από εκεί και πέρα, διορθώσαμε κάποια πράγματα. Πιστέψαμε στον εαυτό μας. Ο κόσμος ήρθε δίπλα μας και μας βοήθησε και μας έδωσε πάρα πολύ δύναμη. Πραγματικά. Όταν ήμασταν με 2-1 πίσω και ήρθε στη Βουλιαγμένη μας βοήθησε πάρα πολύ».

Είχατε μέσα στο μυαλό σας ότι ο τελευταίος τελικός ήταν το τελευταίο ματς της Φιλιώς Μανωλιουδάκη οπότε έπρεπε να δώσετε ακόμα το κάτι παραπάνω από αυτό που μπορείτε;

«Εννοείται. Το είχαμε σε όλα τα παιχνίδια, απλά επειδή δεν καταφέραμε να παίξουμε καλά στα δύο παιχνίδια, είπαμε τέλος δεν υπάρχει επιστροφή. Λέμε ότι όταν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο δεν έχεις άλλη επιλογή οπότε αναγκαστικά βγαίνει το ένστικτο της επιβίωσης και παίξαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε. Για τη Φιλιώ πρώτα από όλα. Και μετά για τους εαυτούς μας γιατί η χρονιά δεν πήγε πολύ καλά, αλλά τελείωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Έχεις κουραστεί να σηκώνεις κούπες με αυτή την ομάδα;

«Όχι. Δεν νομίζω ότι θα κουραστώ ποτέ. Όσα περισσότερα μπορώ να πάρω θα τα πάρω όλα».

Συνεπώς το χρόνου δεν πρέπει να περιμένουμε κάτι λιγότερο;

«Τίποτα λιγότερο. Μόνο περισσότερο. Απλά θα πάμε πάλι στους τελικούς του πρωταθλήματος. Θα το πάρουμε. Και φυσικά και το Κύπελλο».

Διαβάστε επίσης

Με το «δεξί» στο Compact Cup ο Ολυμπιακός!

Με το «δεξί» στο Compact Cup ο Ολυμπιακός!

Παίζοντας εξαιρετικό πόλο, οι Μίνι Κορασίδες του Θρύλου νίκησαν με 6-1 τον Αρίωνα, στην πρώτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του τουρνουά, στην Γλυφάδα...