Ντουντούκα
Πρώτοι κόντρα σε όλους και σε όλα. Όπως μας αρέσει...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Η προσοχή μας είναι στραμμένη στη Βουλιαγμένη»

«Η προσοχή μας είναι στραμμένη στη Βουλιαγμένη»
Κυριακή, 19 Μαΐου 2019 - 20:22

Ο πρώτος τελικός του πρωταθλήματος της Α1 πόλο των Ανδρών διεξάγεται τη Δευτέρα (20/5, 19:00) στο Παπαστράτειο ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη.

Ενόψει της αναμέτρησης μίλησε ο Κωνσταντίνος Μουρίκης. Ο φουνταριστός του Ολυμπιακού στις δηλώσεις του τόνισε ότι άπαντες έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στους τελικούς και στη συνέχεια θα κοιτάξουν τους αγώνες του Final-8.

Αναλυτικά:

«Είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε το πρώτο βήμα κόντρα στη Βουλιαγμένη. Η προσοχή μας είναι στραμμένη στους τελικούς του πρωταθλήματος το οποίο θέλουμε να κρατήσουμε στον Πειραιά.

Στα παιχνίδια με τη Βουλιαγμένη θα αγωνιστούμε με μεγάλη σοβαρότητα αφού θα μας βοηθήσουν να προετοιμαστούμε και να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα ενόψει του Final 8».

Διαβάστε επίσης

Το πρόγραμμα του Final-8

Το πρόγραμμα του Final-8

Η LEN έκανε γνωστές τις ώρες των αγώνων της τελικής φάσης του Champions League με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τη Μπρέσια την Πέμπτη 6/6 στις 21:30.

«Φεύγω γεμάτη από το πόλο, έκλαψα με το πανό» (vid)

«Φεύγω γεμάτη από το πόλο, έκλαψα με το πανό» (vid)

Η μεγάλη αρχηγός Φιλιώ Μανωλιουδάκη μίλησε στο gavros.gr για την απόφασή της να σταματήσει από την ενεργό δράση, για την πολιτική, αλλά και για το τελευταίο πρωτάθλημα που κατέκτησε με το σκουφάκι του Ολυμπιακού.

Από Τετάρτη ξανά δουλειά

Από Τετάρτη ξανά δουλειά

Οι περισσότερες παίκτριες του Ολυμπιακού δεν έχουν πολύ χρόνο για ξεκούραση μιας και έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα.